Reklama

Reklama

Nepřestávej dýchat

(seriál)
  • USA Keep Breathing
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

paber778 

všechny recenze uživatele

První díl nalákal - ale to by nesměl být Netflix.  Obléknout se do vody, aby jí nebyla zima, převařovat nejčistší vodu na světě a banální otravné flashbacky - to si  tvůrci dělají prdel? Kdo a pro koho to točí - je snad nastupující generace úplně vypatlaná? Celkově konstatuji, že dobré nebo aspoň koukatelné filmy se už přestaly točit, to co se nyní na Netflixu a HBO nabízí jsou zoufalé multikultitranssračky. Jeden bod přiznám za krásnou přírodu. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Tak tady fakt nic. Opravdu nečekejte nějakej survivor o tom, jak se borka po pádu letadla snaží dostat zpět do civilizace. Žádný Bear Grylls nebo Na ostří nože se opravdu nekonají. Tady hrají jim vnitřní pochody, a to je prostě tragédie. Všudypřítomné flashbacky totálně o ničem a typka je každým dílem protivnější. Nemluvě o zbytečnosti všeho toho okolo, kdy je asi jasné, že tvůrci prostě na pořádnou akci neměli peníze, tak museli zalepit čas co možná nejlevněji. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

Bohužel zklamání..... Pro všechny kdo čekali pořádný survival seriál, něco ve stylu Na ostří nože ..... Místo toho vidíme vzpomínky na otce, na dětství, na práci, na lásku atd. Scény z přežití pádu letadla jsou jen doplněk. Digi přítulný medvěd byla trapárna a vrchol nevyužitého potenciálu...... Ještě že si zapla košili, aby jí nebyla zima, když se musela potopit do ledového jezera.... To jako vážně? ()

pafka 

všechny recenze uživatele

To, co je nejzajimavejsi - ztroskotani na ostrove a nasledne postaranio se sama o sebe bez niceho, svou vynalezavosti, tam bylo jako nedulezite. Daleko vic tam bylo flashbacku, hromady, kila, dohromady hodiny. A to bala velka nuda. Bohate by stacilo na dvoudilny film s peti fashbackama a byla by to velmi dobra podivana. Takhle bida. ()

ReichelTomas 

všechny recenze uživatele

Z popisu epizody 5: „Vzpomínky z mládí jí cestou někdy pomáhají a někdy ji spíš zdržují.“ Ono ty vzpomínky nezdržují jenom ji. Bohužel teda (ale extrémně moc) zdržují děj. Kdyby se komplet všechny vzpomínky vystřihly a ze série by se udělal cca padesátiminutový film, přičemž by se celá první epizoda klidně mohla nechat tak jak je, tak by to mohlo být na 4 hvězdičky. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama