Reklama

Reklama

Nejnenáviděnější chlap na internetu

(seriál)
  • Velká Británie The Most Hated Man on the Internet
Trailer
Velká Británie, 2022, 2 h 43 min (Minutáž: 43–61 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Odhodlaná matka chce odstranit z pornostránek fotky svojí dcery a pustí se do drsného online tažení proti bezohlednému zakladateli webu, který intimní fotky zneužívá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

V případě tohoto dokumentu se naprosto zoufale tlačí na pilu aby divák sympatizoval s pipinkami a idioty, teda pardon, "oběťmi". Bohužel se to těžce nedaří, protože to byli do jednoho blbci, kteří si to do jednoho když ne zasloužili, tak víceméně sami přivodili. Hunter byl hovado non-plus ultra ale i přes všechnu svoji zhovadilost popravdě skutečně nebyla jeho vina ani zodpovědnost, že nějaká pitomá (plnoletá) holka se vyfotila nahá na internet a někomu to poslala, byť mailem - to se prostě nedělá a tečka. Zbytečná pitomost a ztráta času dobrá tak leda pro pobavení nad hloupostí některých lidí. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Z dokumentární minisérie Nejnenáviděnější chlap na internetu mám po shlédnutí velice rozporuplné dojmy. Detektivní linka týkající se krádeže dat a pátrání po tajemném hackerovi je docela fajn, byť mi to nakonec přišlo trochu přetažené za vlasy a v určitých místech nesmyslně zveličené. Stejné pocity mám i ohledně hlavního „padoucha“, o kterém si nemyslím vůbec nic pozitivního, přesto mi přišlo, že dokument v jeho případě zbytečně moc tlačí na pilu, až je to ve finále vcelku kontraproduktivní. První epizoda je na informace asi nejbohatší, ve zbylých dvou se pořád dokola omílají jedny a ty samé informace, nových údajů moc nepřibývá, inkriminovaných záběrů tvůrci zrovna moc nenabídnou, většina je znehodnocena a divák se tak ani nemá šanci explicitně dozvědět, co tak strašného se na síti IAU odehrávalo. Minisérii škodí i fakt, že občas míchá jablka a hrušky dohromady, zejména co se týká jednotlivých účastníků, neboť ne všechny ženy bych já osobně představoval jako oběti. Poselství minisérie je nad slunce jasné a nelze s ním nesouhlasit, kdyby to však tvůrci pojali méně tendenčně a více věcně, působilo by to ve finále mnohem profesionálněji. Kdyby měl dokument stopáž maximálně jednu hodinu, bohatě by mi to stačilo. 4/10. ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Já tu holku nelituju a v podstatě fandím tady těm "hajzlům" protože tyhle mladé holčiny jim k tomu dávají sami příležitost. Co si jako myslí že se stane když dá na net svoje fotky ? Věřím tomu že kdokoliv kdo by k tomu dostal příležitost by se zachoval stejně. Chápu o čem ten dokument chtěl vypovídat ale ve své podstatě udělal přesný opak a podle mě dal hodně dobrý návod na to jak snadno můžete vydělat peníze. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Další dokument, zaoberajúci sa úpadkom morálky dementnej mládeže, ktorá sa (ne)vedno prečo, nevie zaradiť do spoločnosti. Kto je vlastne na vine? Rodičia? Škola? Priatelia? Alebo je to proste tak jednoduché, pričom to nemôže byť nič iné, ako nízke IQ s ktorým sa podaktorí proste narodia, pričom bez dozoru či dohľadu sa stávajú primitívnou, neriadenou strelou? Kurva, ako ma môže okruh priateľov presvedčiť o tom, že si mám strčiť do riti penu na holenie??? Ako jebnutý musíš byť, aby si toto reálne urobil, pričom následne od toho očakával, že budeš verejnosťou vnímaný, ako slušná, populárna osoba, ktorá si zaslúži viac 🤦‍♂️ Asi by som mal navštíviť nejakého odborníka, lebo mám taký dojem, že moja empatia s týmito ľudmi nedosahuje takmer žiadnej úrovne. No na druhej strane (!!!), klobúk dolu pred matkou (dcéra ako nevinná obeť - to je iné!), ktorá necúvla pred samoľúbym, narcistickým, zakomplexovaným kokotkom, ktorý by si zaslúžil akurát tak anál s pluhom od traktora. Vždy mi boli ľudia tohto druhu sympatickí, ktorí sa nezľaknú, bojujú, a presne zato tá štvrtá. No a samozrejme za ten dokonalý “prank” v takmer úplnom závere od určitej skupinky ľudí s dokonalou maskou, ktorý fakt bavil. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím dokumentu jsem o existenci IAU a Huntera Moora neměla ani tušení. A jsem za to teda ráda. Dokument dost dobře nastiňuje, co to je za sociopata.  Souhlasím s názorem, že tři epizody jsou fakt moc natahovaný a poloviční stopáž by neuškodila. Je teda škoda, že sám Hunter odmítl účast, ale s tou jeho povahou se člověk ani nemůže divit. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama