Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... člověk

(seriál)
  • Francie Il était une fois... l'homme (více)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Animované dějiny světa ve slavném francouzském seriálu pro děti aneb Co byste měli vědět o své minulosti. (oficiální text distributora)

Recenze (190)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden člověk... a ten stvořil seriál o sobě a o své minulosti. Ten člověk musel být génius, protože stvořil další dílo, které němá v seriálech obdoby a jako už třikrát mu teď tleskám za odvahu přivést do světa televize něco víc než obyčejný seriál pro děti. Opět to přesáhlo mé očekávání a zase jsem s radostí nad dobře obětovaným časem hleděl na kreslené postavičky, kterým nechyběl vtip, nápad ani příjemná poučnost. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Dětský animovaný seriál který muselo vidět snad každé dítě, protože neznám žádnou základní školu kde by ho nepouštěli jako doplněk při výuce. Není divu když všechna ta témata ze všech těhle seriálů Byl jednou jeden... mohla souviset se skoro s každým předmětem, tohle je navíc důkazem toho že ať sebevíc obsáhlejší učebnice můžou být  nemusí vám ani (zdaleka) vysvětlit věci tak jako stručné vysvětlení obohacené troškou humoru nebo ještě lépe praxe. Možná že mnozí určitě rádi zapomněli, přišlo jim to trapné a přešli k (zajímavějším) filmům nebo seriálům ale já jako někteří jedinci naopak si myslím dodnes a už napořád že to trapné nebylo naopak zajímavé svým stářím které jde na té krásné animaci vidět, tou varhaní hudbou od skladatele vážné hudby pana Bacha která dokonale vystihuje lidskou existenci a její historii a nakonec tím mistrným  dabingem. ()

Reklama

sormelka 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na sobotní rána, kdy jsem se vyplížila potichu z pokojíčku, v noční košili si sedla před televizi a vůbec mi nevadilo, že jsem vstávala tak brzo - vždyť mi dávali "Človíčka" ;-) Krásný seriál, který mne jako dítě jak zabavil tak něčemu přiučil. Určitě nejlepší z řady Byl jednou jeden... ()

fanda_filmu 

všechny recenze uživatele

Vynikající animovaný seriál o lidských dějinách!! Naprosto božský dabing, mám rád depresivní témata (což lidské dějiny rozhodně jsou!) a historii + tok času, takže smutný komentář dějin je pro mne naprosto nepopsatelným zážitkem!! Jen bych chtěl vytknou ty trapné příběhy Petra a spol... (nevadí mi nápad, že jsou lidské životy stejné ve všech věcích, to je poměrně silné téma, ale to dětinské zpracování) Ano je to seriál určený dětem, ale vadí mi že to znamená, že si pak snímek nevychutnám na plno... :((( ()

Iroquois 

všechny recenze uživatele

Mnozí zde vyzdvihují klady, dovolil bych si upozornit na zápory - je to místy zmatené, roky létají tak rychle, že to dítě školou povinné nemůže vůbec vstřebat. Komentář tak rychlý, že je občas nezachytitelný nebo nesrozumitelný, příběhy animáků někdy nepochopitelné - spíš je to legrační, než aby to mělo smysl. Vše je tak nějak polovičaté - to důležité proběhne v mžiku nebo vůbec, to nedůležité se rozpitvává. Podotýkám, že jsem viděl jen tři díly, tudíž je toto hodnocení ne zcela objektivní. Přesto neznám seriál, který by zachycoval dějiny světa, proto ty 3 hvězdy...jinak bych dal slabé 2. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Seriál poměrně přesně předpověděl, že v roce 2010 bude na světě žít 7 miliard lidí. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama