Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Světoznámý seriál který protrhl brány všech televizí ve všech možných zemích, včetně té naší. Žlutá kreslená rodinka z americkécho Springfieldu, čítající pět nikdy nestárnoucích členů, prožívá různé dobrodružství v okolí jejich bydlistě. Otec Homer, zaměstnanec v továrně milující svou ženu Marge, kteří maji tři děti. Svědomitá studentka Lisa, která hraje na saxofon, líný a divoký povaleč Bart a jejich malá sotva chodící sestřička Maggie. Fantazie tvůrců je prakticky neomezená a toho je také využíváno. Vznikla spousta sérií a nových pokračování tohoto skvělého rodinného serálu.

Přátelé

Přátelé (1994)

Seriál přátelé, je opravdu jeden z těch nejlepších a nejvtipnějších. Jde tam o ať už příbuzenské či i jakékoli jiné vztahy mezi lidmi, co v seriálu vystupují stále stejně. V hlavní roli je pár herců kteří si to také celé narežírovali. také všemu jenom přispívají pěkné pohledné tváře jako Jenifer Aniston :) , seriál rozhodně stojí za shlédnutí, ať už celý nebo jenom pár dílů... Člověk si ho stejně zalíbí.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Představte si obyčejnou situaci... třeba nákup v obchodě, nebo výlet do přírody, či návštěva zubaře, nebo třebas návštěva bazénu... a nyní si v těchto situacích pčedstavte člověka, ktekrý je neuvěřitelný, ale opravdu neuvěřitelný zmatkař s chladnou hlavou. .. nebo si rovnou pusťte "mistra bína"... je to skutečný mistr. Komickými gesty (beze slov) se prohání z jedné situace do druhé... smíchsmíchsmích... na dýchámí není čas!!!

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Neznám, neviděl jsem, a za život jsem se neseznámil s nikým, kdo by neznal "Toma a Jerryho" !!! Je to opravdu základ. Tom (kocour) se snaží neustále chytit Jerryho (myš), a dostává se do pastí kladených Jerrym, který je nadmíru chytrý... snad nejchytřejší myš n světě... nebo je Tom nejhloupější kocour na světě?? Inu, dost už povídání a hurá k televizi.