Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (5)

Vítejte, přátelé (2022) (S01E01) 

Pro fanoušky American Horror Story velice známý začátek, lze tak zavzpomínat na staré dobré časy již zmíněného seriálu. Nicméně celou dobu jsem měl pocit že zde něco nehraje, postavy divné a uzavřené, těším se na další díly kde se nám snad "otevřou". Je to všechno rozjeto na slibnou podívanou. ()

Krvavá oběť (2022) (S01E02) 

Opět jsou všichni divní a nepředvídatelní, divák tak nemůže nikomu a ničemu jen tak věřit - tenhle pocit si užívám, ale stále tomu chybí něco, co to rozpohybuje a doufám, že to přijde v následujících epizodách. ()

Někdo mě hlídá (2022) (S01E04) 

Po 3. díle zpět k tomu tajemnu, díky kterému si mě seriál našel a kvůli kterému dávám plný počet. Nikdo si není ničím jistý, obvinění padají kam se oko podívá, tohle umí Murphy skvělé. Zmínka o přehnané korektnosti je taky zajímavým segmentem tohoto dílu. ()

Occamova břitva (2022) (S01E05) 

Atmosféra houstne a dění na konci epizody dává hororový náznak do posledních 2 epizod 1. série. ()

Děs (2022) (S01E07) 

Poslední díl mě zklamal, ale my, co už Murphyho seriály známe tak jsme to tak trochu čekali, že konec bude opět bídný. Je to stejně jako předposlední díl takové splácané a narychlo udělané s otevřeným koncem, který absolutně nic nepřináší. Přitom zahrané to bylo dobře a pár scének fakt povedených. ()

Reklama

Reklama