Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Brannockovi se konečně nastěhují do vysněného domu. Brzy ale dostanou od tajemného odesílatele výhrůžný dopis a prožijí nečekanou ztrátu. (Netflix)

Recenze (13)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne pripadal pilot ako jeden z najvydarenejších, aký som za poslednú dobu videl. Cannavale s Watt sú perfektný pár, pri rozoberaní ich finančnej situácie som bol rád, že si tu žijeme vo vlastnej bubline hypoték za byty a možno leasingu za autá a to je tak všetko. A ak celý svoj život budete drieť na život v dome, ktorý sa pre vás stane peklom, na rad prichádza snáď už len slučka. Som zvedavý, kam to bude smerovať, keďže sa seriál nedočkal príliš oslnivých reakcií. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fanoušky American Horror Story velice známý začátek, lze tak zavzpomínat na staré dobré časy již zmíněného seriálu. Nicméně celou dobu jsem měl pocit že zde něco nehraje, postavy divné a uzavřené, těším se na další díly kde se nám snad "otevřou". Je to všechno rozjeto na slibnou podívanou. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako atmosfericky to je velmi povedené, ale to chování postav to mě skoro až vyloženě štve. Ať už Stiflerova máma, nebo pošahaní sousedi, tak i cvokbába a dokonce i fotr. Ten svoji arogantnost prdí na všechny strany. Naomi a děti jsou fajn. Příběhově se to hodnotit zatím nedá, rodina koupila barák, jak pro 30 lidí a dostala dva výhružné dopisy. Co se bude dít dál ? To mě taky zajímá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K seriálu jsem si s předstihem nesháněl žádné informace, abych si na něj mohl utvořit vlastní názor, a po první epizodě ve mně zatím převládá pocit zklamání. Nevím, možná je chyba v tom, že jsem v poslední době trávil čas na 1. oddělení, které si mě získalo, a snad právě proto na mě pilotní díl této záležitosti působil poněkud jalově. Nejhorší byl na tom všem fakt, že jsem měl pocit, jako bych už všechny situace a postavy někde viděl. Fanatička s tváří Mii Farrow, pár otravných a o své pravdě skálopevně přesvědčených důchodců, blazeovaný místní policejní šéf se sklony k nicnedělanismu i taťka, který ztrácí nervy rychleji než naše úspory na své hodnotě, to všechno mi připomínalo jakousi verzi American Horror Story. Jen tomu chybělo patřičné napětí. Ze startu to pro mě bylo neslané, nemastné a veškeré naděje upínám k tomu, že se vše zlepší. / Poučení: Kupuješ-li nemovitost, zjisti si, s kým se budeš v jejím okolí běžně setkávat. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi bude podstatné, jak k tomuhle příběhu z New Jersey divák přistoupí, protože od začátku to vypadá na nenáročný netflixovský spotřební materiál plný podivně falešných stop. Obávám se, že logika půjde velmi brzy na dlouhou procházku. Pořádná sbírka divných charakterů, vlna nejednoznačného nadpřirozena, fajn atmosféra i fakt, že to vzniklo podle reálného příběhu. Ona je umělkyně, jeho mají ve firmě povýšit. Vyhlídli si honosný dům na předměstí, ve kterém ona narazí na starou známou (realitní makléřku), společně pak na jídelní zdviž i teplákové sousedy s dalekohledy a hlukoměrem. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama