Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Predstavte si, že by vám chodili dopisy s vyhrážkami po tom, čo sa nasťahujete do nového vysneného bytu. Úvod a záver ma úplne nepresvedčili, no stred seriálu je dosť zaujímavý a miestami aj celkom napínavý. Zhltol som to na šupu, nie je to moc dlhé, casting je celkom vydarený, príbeh je zaujímavý až dokonca, niektoré scény sú silné, mrazivé. Obzvlášť ak si uvedomíte, že sa niektoré udalosti skutočne stali (dopisy, vražda inšpirovaná Johnom Listom). 75% - 4* ()

tkey 

všechny recenze uživatele

Binge materiál, kde máš Agátu Kristíii tak nějak na sterojdech, zasazenou do Ju ass of ej, kde všichni žijou ve svobodné společnosti, která je je svázaná tolika nepsanými pravidli a navzájem se s úsměvem nesnáší, že to vyjde nastejno s tou jedinou a nejlepší Korejou. Válka realiťáků, founís, divno-lidí a top-o-Karen v nejlepším světle! ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela slušná schíza, které šla rodinka vcelku naproti. Koupit si takovou haluznu, za tak obrovské peníze a neověřit si, proč to kdo prodává a ignrovat na první dobrou divné sousedy. To si pak koledujete o problém. Kdyby to bylo v Čechách, tak si nový majitelé pořídí dva bulteriéry, detektor pohybu a cvaklému pisateli milostných dopisů barákům, dají do zubů. Já osobně bych dům pořádně pojistila a pak jej půjčila nějaké charitativní sluníčkářské organizaci, aby tam ubytovala co nejméně přizpůsobivé spoluobčany. To by se strážce nestačil divit. Seriál má docela atmosféru, byť o hororu nemůže být řeč, herecké výkony výborné, jen se to dost táhne a ke konci je i dost logických kopanců. PS: mně se ten barák nelíbí, je takový přeplácaný a moc dřevěný. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

No to byla kokotina..... Murphy by měl raději zůstat u ujetých seriálů..... Mysteriózní thriller, který jsem i čekal, se změnil v jakousi ódu na dům..... Na mě to bylo moc barevné, komediální herci z druhořadých seriálů mi tam vůbec neseděli a Stiflerova matka to celé zabila ..... Naomi hrála druhé housle, manžel byl otravný..... Kdyby to bylo něco ve stylu I see you (2019), byl bych spokojený víc ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Přeplácané, zahlcené falešnými stopami, bizarní / hororové jen okrajově a ve druhé polovině třeskutě nelogické a nudné. Přitom ta premisa se strašidelným domem a creepy sousedy je chytlavá a Watts / Cannavale jsou fajn pár. Bohužel vyvrcholení je jak Poirot po oboustranný mrtvici a tý moralitě o hamižnosti se nedá moc věřit. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (8)

  • Hoci v skutočnej rezidencii 657 Boulevard vo Westfielde neboli natočené žiadne scény, po vydaní seriálu sa tejto štvrti venovala zvýšená pozornosť návštevníkov a fanúšikov. Dom bol v októbri 2022 strážený políciou a barikádovou páskou, aby sa zabránilo narušiteľom. (Arsenal83)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Seriál vychází ze skutečného příběhu rodiny Broaddusových. Dům koupili v roce 2014 za 1,35 milionu amerických dolarů, následně zažili špehování, výhružky a nakonec byli o pět let později nuceni ho prodat za 959 000 dolarů a milované město opustit. To vše kvůli osobě, která si říkala „Watcher“. Její identita nikdy nebyla odhalena. (bigjames)

Reklama

Reklama