Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Nemôžem skrývať moje sklamanie. The Watcher je, bohužiaľ, absolútna strata času. Ide v podstate len o partičku postavičiek, ktoré sú posadnuté jedným blbým domom (až mi to už v niektorých chvíľach prišlo priam trápne). A výsledok? Žiaden. Chválim prácu s divákom, lebo osobne som bola maximálne vtiahnutá do deja a o to oklamanejšia som sa cítila na konci. Neprekvapuje ma to, keďže ide o Netflix, ale doráža ma, že je to spojené s Ryanom Murphym. ()

syphoon 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, vůbec  netuším smysl natočit něco takového. Režisér se zřejmě opínal o "BASED ON TRUE STORY" a čekál, že diváka vtáhne do děje spousty protahovaných dialogů a nesmyslných řečí. Jednání jednotlivých postav je tak dětinské, až to snad nemůže/nemohla být pravda! Za mě velké zklamání a bohužel tomu nepomohla ani Stiflerova máma. 35%! ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela slušná schíza, které šla rodinka vcelku naproti. Koupit si takovou haluznu, za tak obrovské peníze a neověřit si, proč to kdo prodává a ignrovat na první dobrou divné sousedy. To si pak koledujete o problém. Kdyby to bylo v Čechách, tak si nový majitelé pořídí dva bulteriéry, detektor pohybu a cvaklému pisateli milostných dopisů barákům, dají do zubů. Já osobně bych dům pořádně pojistila a pak jej půjčila nějaké charitativní sluníčkářské organizaci, aby tam ubytovala co nejméně přizpůsobivé spoluobčany. To by se strážce nestačil divit. Seriál má docela atmosféru, byť o hororu nemůže být řeč, herecké výkony výborné, jen se to dost táhne a ke konci je i dost logických kopanců. PS: mně se ten barák nelíbí, je takový přeplácaný a moc dřevěný. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Působí to trochu jako lehce uklidněnější nová řada American Horror Story utnutá těsně před tím momentem, než se odhalí, že každá jedna postava je buď blázen, vrah a nebo strašidlo (jak tomu bývá u AHS). Tón téhle show je takový podivný. Na jednu stranu to není tak batshit crazy jako právě AHS, na druhou stranu zcela seriózně se to taky brát nedá, když řada postav je až příliš prvoplánově bizarních a některé zvraty působí scenáristicky dementně. Víceméně jsem se bavil, ale celou dobu mi na tom zkrátka přišlo něco rušivého. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Predstavte si, že by vám chodili dopisy s vyhrážkami po tom, čo sa nasťahujete do nového vysneného bytu. Úvod a záver ma úplne nepresvedčili, no stred seriálu je dosť zaujímavý a miestami aj celkom napínavý. Zhltol som to na šupu, nie je to moc dlhé, casting je celkom vydarený, príbeh je zaujímavý až dokonca, niektoré scény sú silné, mrazivé. Obzvlášť ak si uvedomíte, že sa niektoré udalosti skutočne stali (dopisy, vražda inšpirovaná Johnom Listom). 75% - 4* ()

Galerie (96)

Zajímavosti (8)

  • Seriál vychází ze skutečného příběhu rodiny Broaddusových. Dům koupili v roce 2014 za 1,35 milionu amerických dolarů, následně zažili špehování, výhružky a nakonec byli o pět let později nuceni ho prodat za 959 000 dolarů a milované město opustit. To vše kvůli osobě, která si říkala „Watcher“. Její identita nikdy nebyla odhalena. (bigjames)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Manželia Derek a Maria Broaddusoví, ktorí sú predlohou filmových Brannockových, mali na tvorcov seriálu dve požiadavky. Aby neboli použité ich skutočné mená a aby sa rodina v seriáli nepodobala na ich reálnu - v skutočnosti mali nie dve ale tri deti, ktoré všetky boli v mladšom veku oproti seriálovým. (rudeboy)

Reklama

Reklama