Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Miller 

všechny recenze uživatele

Hezky vypadající, dobře natočený, Cannavale několik dílů hrál divně, ale jiank dobrý,  Watts dobrá, Coolidge divná, ale ušlo, Farrow jak z noční můry (v dobrym smyslu). Strhávám body za psyop s adrenochromem, roztahanost a občas špatný hraní, hodnocení tak nějak odpovídá, já bych to viděl nějak kolem těch 70 % ()

syphoon 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, vůbec  netuším smysl natočit něco takového. Režisér se zřejmě opínal o "BASED ON TRUE STORY" a čekál, že diváka vtáhne do děje spousty protahovaných dialogů a nesmyslných řečí. Jednání jednotlivých postav je tak dětinské, až to snad nemůže/nemohla být pravda! Za mě velké zklamání a bohužel tomu nepomohla ani Stiflerova máma. 35%! ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sousedi vše vidí, jsou to vůbec lidi?" I já jsem přátelský typ, o sousedy se zajímám a píšu jim dopisy. Manželům Brannockovým jsem jich poslal 7, ke každé epizodě jeden. Zde výcuc: Skromná rodinka si pořídila barák typu Hangár-XXL za výhodných podmínek - friendly neighbors included. Starosta města jim zajistil kontejnery na separovaný odpad, na papír rovnou dva, na vítací dopisy. KVÍZOVÉ OKÉNKO: [][] Psychopati stojí frontu, aby vám mohli čumět do oken. Co uděláte? A) Nic. B) Pořadník pro šmíráky, aby u oken nevznikala tlačenice. C) Roztáhnete záclony, aby líp viděli. D) U oběda zprdnete dceru na tři doby, že jí čouhá ramínko od podprdy, což by mohlo šmíráky zbytečně rozrušit.  [][] Otec rodu samozřejmě zvolil D). Rodina měla ještě fretku a dvě scenáristou zanedbávané děti. Jejich máma k baráku obdržela zdarma i bezva kamarádku. Ta do ní imrvére hučela, že barák MUSÍ hned zase prodat, ideálně hluboko pod cenou a že manžel je blb a MUSÍ se s ním rozvést, ideálně hned. A rovnou jí psala do kalendáře termíny a připravovala lejstra. Nora byla ráda. A do toho rodinku furt někdo strašil, ale jen maličko, aby se strašpytel Omnibus moc nebál. Povedlo se, nebál. Hodnocení epizod i s odkazy na mé dopisy: 3*// 4*// 3*// 5*// 3*// 3*// 3* ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

No to byla kokotina..... Murphy by měl raději zůstat u ujetých seriálů..... Mysteriózní thriller, který jsem i čekal, se změnil v jakousi ódu na dům..... Na mě to bylo moc barevné, komediální herci z druhořadých seriálů mi tam vůbec neseděli a Stiflerova matka to celé zabila ..... Naomi hrála druhé housle, manžel byl otravný..... Kdyby to bylo něco ve stylu I see you (2019), byl bych spokojený víc ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER V okamžiku návratu živých sousedů s absolutně debilním vysvětlením  a který nikoho ani moc nepřekvapil, objevením tunelu, na který se upozorňuje od první epizody a který by našlo pětileté dítě po prvním vstupu do sklepa, vzal seriál za své. Celé to šlo do kopru Postavy se v průběhu projevují stále víc jako totální dementi. Škoda. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (8)

  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Scény priamo na mieste pre dom na bulvári 657 sa natáčali v súkromnej rezidencii v Rye v štáte New York, ktorá bola postavená v roku 2016. Scény, v ktorých rodina Brannockových býva v moteli, sa natáčali v prevádzkovom moteli v Locust Valley na Long Islande, New York. (Arsenal83)
  • Hoci v skutočnej rezidencii 657 Boulevard vo Westfielde neboli natočené žiadne scény, po vydaní seriálu sa tejto štvrti venovala zvýšená pozornosť návštevníkov a fanúšikov. Dom bol v októbri 2022 strážený políciou a barikádovou páskou, aby sa zabránilo narušiteľom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama