Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Za mňa ďalšia niečím výnimočná mainstream kokotina z holyúdu, aj ked s pekným obrazom. Ale sledovať, ako v každom druhom filme pomaly sa snaží parta belochov vyjebať alebo dojebať partu černochov ma už ozaj unavuje. Keby to aspoň nebolo od polovice filmu tak predvídateľné s klasickým happyendom. Dve hviezdy za Julianne Moore a pekný obrazový filter. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přechcávačka, která se tváří chytřeji, než ve skutečnosti je. Vše začne jak standardní romance a dospěje do konce, který připomene jednu filmovou klasiku podvodnických filmů. Bohužel divák už po první třetině pochopí tvůrčí záměr, který je celý postaven na tom, že někdo podvádí aby byl nakonec podveden větším podvodníkem. To překvapí poprvé ale napopáté už to spíše otravuje, stejně jako negradující tempo. Neurazí, nenadchne, vyšumí. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě bylo velké překvapení. Čekala jsem spíše nudu, takže jsem od toho neměla velká očekávání a ze začátku to i tak vypadalo. Trochu pomalejší tempo, příběh se lehce vlekl, ale pak se příběh odhaluje víc a víc a všechny dílky do sebe začínají zapadat a neskutečně mě to chytlo. Vymýšlela jsem si různé teorie, jak by to mohlo dopadnout (nakonec jsem to i uhodla), ale napětí krásně gradovalo, herci skvělý a sympatičtí. Opravdu jeden z lepších filmů ze streamovacích služeb, jaké jsem za poslední měsíce viděla. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Omylom som si myslel, že ide o drámu s niekoľkými postavami, ktorých osudy sa na konci filmu pretnú navzájom. Takéto drámy ja mám veľmi rád. No tu sa mi dostal do ruky film o ojebávakoch a tie sú typické svojimi zvratmi, ktoré ani nie sú vlastne zvratmi, ale akýsimi hračkami v rukách scenáristov, ktorí si ich tam nahádžu toľko, koľko sa im hodí a koľko im ich um dovolí, a teda treba s nimi i počítať. Takže záver ma osobne vôbec nijako neprekvapil. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pecka a další pětizářez! Popis filmu od Apple+ vypadá jako úmorná drama nuda, ale je to víceméně úplný klam, protože Sharper je napínavý thriller plný zvratů, neskutečných podvodů a intrik sledující na první pohled odlišné osoby, ale čím hlouběji film jde, tím většího propojení se nám dostává a v samotném závěru se vše spojí do dokonalého obrazu. Tvůrci nám servírují zvraty, výborně zahrané postavy i spletitý příběh a celá tahle banda zlodějíčků, o které film pojednává, je teda sakra působivá. Spád, napětí, áčkoví herci a precizní podání celého příběhu dělají ze Sharper absolutní top shit pecku evokující skvělý Focus (Will Smith) a já jsem zas nadšený jak malé dítě, protože tyhle filmy já můžu. V jednom měl oficiální popis ale pravdu - nic není takové, jak se zdá. Luxusní záležitost! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama