Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 2

Recenze (421)

pm 

všechny recenze uživatele

Tato telenovela samozřejmě není skvost, na druhou stranu nevím, proč se vysmívat formátu, kterého nejsem cílový divák a který coby typický žánrový produkt znám právě jen díky tomuto příběhu. Prostě respektuji odlišnou televizní kulturu, přestože mne v podstatě nezajímá, ani nepohrdám odlišným diváckým vkusem. Trvám sice na tom, že každý příběh se dá nějakým způsobem odvyprávět dvěma hodinami, a že stopáž "Divokého anděla" je příšerně přemrštěná, přesto jako odpad si představuji něco jiného. Natalia Oreiro a Facundo Arana jsou sympatičtí v civilu a navíc schopní televizní herci. Komu zatraceně může vadit holka tak pracovitá, pohledná a cílevědomá jako je Oreiro? ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

No... je to telenovela no. Když jsem byla na základce, byl to velký hit, všechny holky chtěly být jako Čolíto a milovaly Iva. A kluci zase snili o tom, že jednou taky budou mít takovou holku, která hraje fotbal a je zatraceně pěkná. Já na to tenkrát moc nekoukala - teda asi jo, protože si to dost pamatuju, ale rozhodně jsem nezačala nosit červenou kšiltovku kšiltem dozadu, nepořídila si CD Natalii Oreiro a Iva měla za hroznýho debila. No a koukám na to teď a baví mě to i přes to, že jako debily teď vidím oba hlavní hrdiny, neb mě milá čolíto tím svým vlastním výkladem slova morálka a dolízáním dost vytáčí. ;) No a o Ivovi, který snad patří do TOP10 nejdebilnějších chlapů na světě, radši ani nemluvím. Je to klasický I-love/hate-you koncept, manžel tu slepne pokaždé, když to tu mám puštěný a oni se zas pro nějakou debilovinu rozcházejí či udobřují, ale má to zároveň sympatický vedlejší postavy, který rozhodně nenechávají děj na mrtvém místě a tak se pořád něco děje a je to většinou i sranda. Je to úsměvný, je to zábavný a hlavně to má Natalii, která to vše táhne. Za mě je to koukatelná telenovela, kterou, jak se zdá, si můžete pustit i po letech a pořád baví. A je třeba to opravdu brát jako dílo ve svém žánru, které má svá obecné kritéria, rozpoznávací znaky a pravidla. ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky jsem uplácala z toho, že jsem na to fakt jistou dobu koukala, za parádní znělku a hezký ústřední pár. Jinak je Muneca brava telenovela jako každá jiná, myslím, že není v ničem horší ani lepší, možná jsem se s ní sešla ve správnou chvíli na správném místě nebo nevím, jak si vysvětlit, že mě vážně bavila :). Ano, každý má období, kdy je na seriály typu Policie NY nebo Kriminálka LV ještě moc mladej a blbej :).. Plně si uvědomuju, jaká je to kravina, ale dle mého názoru nejlepší kravina svého žánru - hodnotit to v konkurenci jenom telenovel, dostane hvězdiček možná i víc. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Abych tak pravdu řekla, ona to není zas až takový hrůza. Když srovnám Divokého anděla s výplody typu Divoké kočky atp., pobíhá zde méně silikonových krasavic, méně se tu řve a ačkoli se za 270 dílů scénáristé ani herci nevyhnou trapnosti, dá se na to koukat, dokonce se zaujetím. Po třídením výzkumu latinskoamerické televizní kultury uznávám Muňecu Bravu jako špičku mezi telenovelami. Sea como sea, creo que Mili y Ivo es la pareja muy simpática y les doy tres estrellas. (Myslete si o mně co chcete:-D) ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Ach, sladké dávne časy... A vlastne, načo to zapierať, napriek všetkým technickým, obsahovým a logickým chybám, si túto telenovelu pozriem rada ešte i dnes. Pretože nie vždy máme radi len to, čo je bezchybné... A ja rada Muńeca brava mám. A i Gloriu, Linu, Bernarda, Sokoró, Ramona, slečnu Vicky, Angeliku... Veď sú to, a teraz nežartujem, asi najobľúbenejšie postavičky môjho detstva! A hoci si uvedomujem, že v skutočnosti celý tento seriál nie je nič viac, ako komerčná hlúposť, predsa len mám k všetkým tým 270-tim dielom silné citové väzby, a nič na tom nezmení žiaden racionálny fakt. Navyše, ako to tu už niekde bolo spomínané, mnohé kamerové sekvencie by vďaka svojej originálnosti a kvalite mohli byť inšpiráciou i pre "veľké" filmy. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Divoký anjel sa natáčal 12 až 14 hodín denne, Natalia spolupracovala na humornej stránke scenára a často ho aj prepisovala podľa okamžitých nápadov. (matthew.17)
  • Vyšlo i v knižní podobě pod stejnojmenným názvem „Divoký Anděl“ od spisovatele Enriquea Torrese, a to ve dvou dílech. (Zetwenka)
  • Pôvodne sa natočilo 22 dielov telenovely "Casablanca" o chudobnej servírke, ktorá hľadá svoje šťastie. Tvorcom ale bolo jasné, že toto by nemalo šancu zaujať divákov, a tak ďalšiu výrobu zrušili. Natalia Oreiro dala rýchlo dohromady nový námet a poslala ho Enriquemu Torresovi, ktorý napísal scenár. Obsadenie ostalo, pribudol len nový herec Facundo Arana, a vznikol Divoký anjel. Diely "Casablancy" sa nikdy nedostali do vysielania. [Zdroj: nataliaoreiro.cz] (matthew.17)

Reklama

Reklama