Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (421)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jakože nemám ohodnocenou žádnou telenovelu a vlastně mě to docela mrzí, protože zkusit se má všechno, ne? Z Divokýho anděla jsem viděl nejvíc a dej Špagetové Monstrum aby to tak navždy zůstalo, tak pokud jde o telenovely, pak je tenhle seriál jednou z těch stravitelnějších... předpokládám. Natalia Oreiro mě jako malého kluka bavila, zápletka asi ušla a prostě dělám to jen, abych měl ohodnocenou telenovelu, protože jsem jí vlastně viděl, tak mě odsuďte, no :D ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Presne ako tu spomína užívateľka Marina111 k týmto postavám mám určitú nostalgiu, sú tiež z môjho detstva a bola to skôr taká zábavná telenovela, bola iná ako ostatné, mal som rád zvučku, najmä Natalia Oreiro bola celkom pekná a najmä, keď bola s futbalovou loptou dopadali na mňa chvíľky úžasu, lebo v tom čase som hrával futbal, zbožňoval ho, často sledoval, skrátka aj s kamarátmi ním žil. Síce komercia a veľa obsahových nezmyslov, ale ako tak to bolo fajn. Ako raz jeden užívateľ na tejto stránke k jednému filmu napísal - Nostalgia je sviňa. ()

Reklama

spacylemon 

všechny recenze uživatele

...Milagros, její kámoška "rozhoďnožka" a další tlupa krav a volů, z nichž všichni mají o pár koleček víc (skoro bych zapomněl na ctihodné jeptišky hrající fotbal!) - to mě fakt bavilo a nemyslím si, že by to bylo vždycky jenom nechtěně. Naopak vidím v tom velmi promyšlenou sebeironii, kterou do toho tvůrci dali a která z tohohle dělá jasně nejlepší telenovelu všech dob!... no teda, teď už sám nevím, jak vážně jsem to myslel, každopádně - jasně - 3 hvězdy tomu rozumný člověk nemůže dát, ale když těch 27% je taaak nespravedlivých!!! ;) ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje srdcovka! Miluju to! Nejlepší telenovela na světě, miluju Natalii Oreiro od dětství a tohle jsem na Nově sledoval furt. Já vim že to je romantická magořina, ale mě to prostě baví. V tomhle seriálu se mi taky hodně líbí herecký výkon Artura Malyho v roli Federica, otce Milagros a ještě ho namlouval můj vzdálený strýc, herec Vladimír Brabec, bohužel dnes už mezi náma není, jeho hlas se k němu fakt hodil. Celej ten český dabing se povedl, vybrali na něj dobrý český herce :) ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

aj keď niesom vôbec ale vôbec priaznivec "soup opery" toto je telenovala ktoréj som videl možno až 20 častí :), keďže to bolo stále o tom istom ako milágros alias cholito nechala yaga či ako sa volal a zase opačne ako on zase nechcel ju. A tých častí bolo neskutočné kvantum tak sa to do konca ani dopozerať nedalo. Viac som pozerával "Keď budeš moja", ale to bude asi tým že tam boli pekné ženy a malo to aj dáku zápletku. to bola proste telenovela všetkých telenoviel :) ale tu neboli ani pekné ženy :) ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Jméno Milagros (Natalia Oreiro) znamená v překladu zázrak. (fiLLthe3DD)
  • Natalia Oreiro nazpívala i úvodní píseň k seriálu. Její název je "Cambio Dolor" a původně byla nazpívána jen pro telenovelu. Až když se z ní stal později hit, vydala ji protagonistka také jako samostatnou skladbu. (xninjax)
  • Vyšlo i v knižní podobě pod stejnojmenným názvem „Divoký Anděl“ od spisovatele Enriquea Torrese, a to ve dvou dílech. (Zetwenka)

Reklama

Reklama