Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 1

Recenze (421)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Ach, sladké dávne časy... A vlastne, načo to zapierať, napriek všetkým technickým, obsahovým a logickým chybám, si túto telenovelu pozriem rada ešte i dnes. Pretože nie vždy máme radi len to, čo je bezchybné... A ja rada Muńeca brava mám. A i Gloriu, Linu, Bernarda, Sokoró, Ramona, slečnu Vicky, Angeliku... Veď sú to, a teraz nežartujem, asi najobľúbenejšie postavičky môjho detstva! A hoci si uvedomujem, že v skutočnosti celý tento seriál nie je nič viac, ako komerčná hlúposť, predsa len mám k všetkým tým 270-tim dielom silné citové väzby, a nič na tom nezmení žiaden racionálny fakt. Navyše, ako to tu už niekde bolo spomínané, mnohé kamerové sekvencie by vďaka svojej originálnosti a kvalite mohli byť inšpiráciou i pre "veľké" filmy. ()

closed.eye odpad!

všechny recenze uživatele

Dodneška je mi tato hrůza připomínána díky e-mailové adrese jedné mé kamarádky, která onu bezduchost nevím proč milovala, a tak si vymyslela uživatelský jméno se serošem související :-D. Horší je fakt, že se tenkrát rodilo nápadně hodně Natálií. Některý ženský mají opravdu vymytej mozek. Mmchd, zajímalo by mě, kdo hlavní představitelce nakukal, že umí zpívat...? ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Platí pro všechny podobné počiny z latinskoamerické produkce: Dokonalé jazykové lekce španělštiny! Stačí mít jen televizor s možností volby zvuku. Jednoduchá slovní zásoba, která se jen pozvolna rozšiřuje, gramatické jevy, které se neustále opakují, přehledná struktura lekcí, vše zpestřené i trochou hudby. Procvičíme si zejména vazby a tematiku rodinných a mezilidských vztahů, ale dojde i na cestování, školu, kariéru, stravování, nakupování a další důležité oblasti. Tempo výuky je přizpůsobeno doslova každému, ti zkušenější mohou jednotlivé lekce i přeskakovat. Pokud nějakou propásnete, vůbec to nevadí. K probraným tématům se budete až do konce kurzu neustále vracet. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Svého času jsme to žrali všichni... nevidím důvod proč bychom se za to dnes měli stydět. Všichni jak se koukám moc rychle dospěli na to, aby si vzpomněli, že to byla nejsledovanější telenovela všech dob... a až zas bude někdo hodnotit "odpad", vzpomeňte si na dívku z kláštera, které stačil jediný pohled, aby měla české obecenstvo v kapse!!! ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

V mém životě jednou nastalo období, kdy jsem několik měsíců trávil doma a jediná moje aktivita byla hra na počítači a televize. V té době jsem koukal opravdu na všechno co běželo, což byla například i telenovela Divoký anděl. A musím přiznat, že mě to docela chytlo, ačkoliv jsem si stále musel opakovat, že je to brak. Klasická telenovela se vším, co k ní patří a co lidé buď milují, nebo nenávidí, tady navíc podpořeno poměrně absurdním humorem. Jenže když na to koukáte, zjistíte, že celý děj se obrací zhruba ve dvacetidílných intervalech naruby a pořád dokola a přitom se nikam nevyvíjí. Příklad: Hlavní pár, který je už od první vteřiny předurčen ke šťastnému zamilovanému happy endu, bohatý šlechetný Ivo a prostá chudá služebná Milagros jsou do sebe zamilovaní, ale okolnosti a sviňáci jim nepřejí a hází jim intriky pod nohy, které se vždy promění v roztržku, načež je jeden z páru naštvaný na toho druhého. Záleží, na jaký díl se zrovna podíváte, ale vždy uvidíte situaci, že ona chce jeho, ale on nechce ji, nebo naopak. A to pak už člověka přestane bavit. Natalia Oreiro činí asi 80% veškeré atraktivnosti této prvoplánově chytlavé, ale jinak bezduché a nikam vedoucí telenovely. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Mariana Arias, která ztvárnila Andreu, je v Argentině dobře známou modelkou. Roli však dostala náhodou přes konkurz. (xninjax)
  • V 204. časti si nechá Milagros (Natalia Oreiro) vytetovať na nohu ornament. V skutočnosti mala jej predstaviteľka Natalia Oreiro toto tetovanie už dva roky, ale až do tejto časti bolo v telenovele rôznymi spôsobmi maskované, pretože sa nehodilo pre postavu dievčaťa, ktoré vyrastalo v kláštore. (matthew.17)
  • Po více jak 10 letech od uvedení seriálu zemřela již čtveřice protagonistů. Arturo Maly zemřel 2 roky po natáčení, tedy v roce 2001 na srdeční infarkt. Norberto Díaz na konci roku 2010, Osvaldo Guidi v roce 2011 a Lydia Lamaison v únoru 2012 ve věku 97 let. (xninjax)

Reklama

Reklama