Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 2

Recenze (421)

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud perverzně ulítáte na plastech, pak tenhle umělohmotný pokus o romantiku bude to pravé právě pro vás. Sledoval jsem svou sestru čumíce na každý díl, žhavíce video aby jí něco neuteklo a nechápajíce její posedlost žádající si exorcismus. U telenovel jsem si zvykl na aspekt uřvané a plastelínové hlavní hrdinky s krkolomným jménem. Ovšem to co předvedla ta ulítlá Oreiro v tomhle "ophnusu" (záporný ekvivalent k opusu), to mi na dlouhé dny vyrazilo dech. Láska je cit nejhlubší, ne do hloubky zakopaný. Láska je signál srdce, ne signál S.O.S. Zkrátka to co k nám začali jihoameričani importovat, to si mohly fakt nechat od cesty. A to točí tak dobré nezávyslé filmy. Ó dio, ó bože!!!!!!! ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Abych tak pravdu řekla, ona to není zas až takový hrůza. Když srovnám Divokého anděla s výplody typu Divoké kočky atp., pobíhá zde méně silikonových krasavic, méně se tu řve a ačkoli se za 270 dílů scénáristé ani herci nevyhnou trapnosti, dá se na to koukat, dokonce se zaujetím. Po třídením výzkumu latinskoamerické televizní kultury uznávám Muňecu Bravu jako špičku mezi telenovelami. Sea como sea, creo que Mili y Ivo es la pareja muy simpática y les doy tres estrellas. (Myslete si o mně co chcete:-D) ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky jsem uplácala z toho, že jsem na to fakt jistou dobu koukala, za parádní znělku a hezký ústřední pár. Jinak je Muneca brava telenovela jako každá jiná, myslím, že není v ničem horší ani lepší, možná jsem se s ní sešla ve správnou chvíli na správném místě nebo nevím, jak si vysvětlit, že mě vážně bavila :). Ano, každý má období, kdy je na seriály typu Policie NY nebo Kriminálka LV ještě moc mladej a blbej :).. Plně si uvědomuju, jaká je to kravina, ale dle mého názoru nejlepší kravina svého žánru - hodnotit to v konkurenci jenom telenovel, dostane hvězdiček možná i víc. ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela na kterou jsem se dívala ... A dívala jsem se s nadšením, zaujetím a s pobavením :) On miluje ji, ona nemiluje jeho ... Pak ona miluje jeho a on zase nemiluje ji ... Pak se milují oba navzájem, ale někdo/něco do toho vleze ... No kdo by to nemiloval? :) P.S. Tuto telenovelu hodnotí mé 12/13leté já :D ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Svého času jsme to žrali všichni... nevidím důvod proč bychom se za to dnes měli stydět. Všichni jak se koukám moc rychle dospěli na to, aby si vzpomněli, že to byla nejsledovanější telenovela všech dob... a až zas bude někdo hodnotit "odpad", vzpomeňte si na dívku z kláštera, které stačil jediný pohled, aby měla české obecenstvo v kapse!!! ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Natalia Oreiro nazpívala i úvodní píseň k seriálu. Její název je "Cambio Dolor" a původně byla nazpívána jen pro telenovelu. Až když se z ní stal později hit, vydala ji protagonistka také jako samostatnou skladbu. (xninjax)
  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)
  • Seriálový kláštor bol v skutočnosti areál Inštitútu Carlosa Pellegriniho v meste Pilar. (krasomama)

Reklama

Reklama