Reklama

Reklama

Old Man

Trailer 1

Obsahy(1)

Hluboko v lesích narazí ztracený turista na chatu nevyzpytatelného a samotářského starého muže. To, co začíná jako laskavý rozhovor, se brzy změní na nebezpečné, když vyjde najevo, že jeden nebo oba možná skrývají děsivé tajemství. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Kvalitná konverzačka potrebuje prinajmenšom dve veci. Kvalitné dialógy a kvalitné výkony tých ktorí ich reprodukujú. Tento film nemá ani jedno. Nemá ani príbeh, ktorý by zaujal človeka svojou nevyspytateľnosťou ani atmosféru, ktorá by udržala oči na obrazovke. Túto lacnú chujovinu som dokázal sledovať ledva pol hodinu, potom som už len brázdil internet za zvukovej kulisy tohto skvostu. A o nič som neprišiel. Kamera je lacná, výkony tragické a aj keď sa Lang snaží čo to dá, ten debilko oproti je na lakeť po celú dobu, čo je v zábere. Tak tragický výkon som už dlho nevidel. Za také prehrávanie by sa nemusel hanbiť ani v Indickej produkcii. Príbeh je navyše klišoidná kokotina ktorá môže prekvapiť len niekoho, koho včera vytiahli z bdelej kómy po tridsiatich rokoch. Dajte na mňa, vyhnite sa oblúkom, ak chcete niečo podobne zábavné stačí sa dívať hodinu a pol na stenu. Jedna hviezda za Langa. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Zo Stephen-a Lang-a ide celkom mraziva obava z toho, co by ten nestabilny typek mohol vyviest. :) V "Don't breath" nieco z toho uz ukazal a nebyt haluzneho scenaru, mohol byt film na divaka este posobivejsi. V tomto kusku ma trochu iritoval nahodny charakter bojazliveho typka, ktory nie vzdy posobil autenticky, ale uzavrelo sa to az v poslednych minutach, ked clovek pochopil i samotny nazov filmu. Slusny pocin, minimalisticky a i atmosfericky. Citil som trochu dlhsiu stopaz, ale nic hrozne. Slabsi priemer, ale Lang rozhodne ma ten spravny "nepokojny vibe". Moze vam sadnut, alebo unudit. 45% Silne dvojhviezdie. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

velmi dobrý Stephen Lang a jeho další variace na starého, nerudného samotáře. Tentokrát na chatě. Old Man je komorní konverzačka o dvou hercích, kde se osmdesát minut jen mluví aby pak v posledních deseti minutách přišel zvrat, který není úplně očekávatelný a díky němu nakonec přidám i tu třetí hvězdu. Rozhodně nejde o film bez chyby a klidně by mohl být o patnáct minut kratší a nic by se nestalo, ovšem vyloženě nuda to hlavně díky Langovi není...55% ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle sračka mě sebrala skoro 100 minut života. Chlápek se probudí a hledá Rascalla kdo je Rascall se celý film neřeší a není to důležité pak mu u chaty zabouchá chlápek on mu otevře a nechá si ho tam. Následuje hromada keců o úplném hovně ve stylu nesnáším podomní prodejce a podobné sračky. Na konci se dozvíme, že mu chlápek co prodával bibli opíchal starou a on ho zabil pak i ji a ten chlápek co mu bouchal u dveří je nějaká entita co mu to pořád připomíná a to je celý film. 0 procent ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

Neavizovali náhodou, že tady pan Old man bude prequel k nedýchej( don't breathe) tedy u nás "smrt ve tmě" ? Možná se pletu, ale mám ten pocit. No to je úplně jedno, protože ne, není. Vlastně ani nevím co k tomu říct. Je to zajímavý, komorní story, kde absolutně exceluje Lang! Skoro celý film, sledujeme pouze rozhovor dvou mužů a velice pomalu zjišťujeme o co doopravdy jde. Těm chytřejším to dojde možná dřív. Zvrat(y) se povedly, fungují a dávají smysl. Nakonec nám dojde proč, se rozhovor ubíral takovým a takovým směrem a působil tak jak působil. Není to film, ale spíš divadelní představení a za mě skvělý Langův výkon přebíjí to ostatní. Ale kdo nemá rád filmy, kde se převážně debatuje, silně nedoporučuji. Za mě v pohodě, ale mohlo to být kratší klidně o 20 minut a nic by se nestalo. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama