Reklama

Reklama

Lovci hlav

(seriál)
  • Norsko Hodejegerne (více)
Norsko, 2022, 4 h 23 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Jo Nesbø (kniha)

Kamera:

Jakob Ingason

Hrají:

Axel Gehrken Bøyum, Ingrid Giæver, Mikkel Bratt Silset, Martin Wallström, Dominique Tipper, Mads Ousdal, Mats Eldøen, Eirik Hallert, Tomi May (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Oslo 2002. Roger Brown je nově zaměstnaný headhunter v exkluzivní personální agentuře. Je mu svěřena prestižní úloha najít nového vrcholového manažera pro ropnou společnost Njord Oil. Roger je na své cestě k úspěchu ochoten udělat cokoli. Manipulace a lži ho brzy začnou dohánět a stávají se nebezpečím pro něj i lidi kolem něj. Seriál byl natočen na motivy stejnojmenného bestselleru "Lovci hlav" Joa Nesba. (Canal+ Action)

(více)

Recenze (5)

gumolit 

všechny recenze uživatele

Netreba tu čítať niekoho recenzie čo ani seriál nedopozerali a dali nízke hodnotenie. Je mi jasné že sa nikdy nestretli s tvorbou Jo Nesba a preto ani nemôžu pochopiť a hľadať v tomto novom prevedení nejaké odkazy na knižné dielo  Takže knihu som čítal niekoľkokrát, film som tiež videl a bol veľmi spokojný so spracovaním pretože predlohy sa držal. Tento seriál  ales knihou nemá absolútne nič spoločné okrem troch postáv. Nové spracovanie ale vôbec nie je zlé a nejaké odkazy tu sú ( napr. skvelá scéna medzi mŕtvymi rybami môže pripomínať scénu z latríny či samotné rozuzlenie je vlastne podobné s pôvodnou knihou)Herci sú neznámi no hlavný hrdina je postave Rogera Browna podobný a hlavná zaporacka nemá ďaleko od Gas Creva. Zhrnuté dokopy nebolo to zlé len neviem či Nesbo s takým odklonom od knižnej predlohy nebude mať výhrady. ()

kardi17 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem bohužel nečetl a to mám Jo Nesba ve velké oblibě. Film jsem viděl nekolikrát a je rozhodně v mých TOP 30 filmech, které všem doporučuji. Seriál, bohužel nedosahuje takových kvalit, ale pmě jako milovníka skandinávské tvorby, to rozhodně bavilo. Solidních 75%. ()

MiMax 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál. Autor neskryto uvádza, že seriál je natočený na motívy knihy a nie presne podľa knihy (predlohy). Takže očakávať identické prepojenie s knihou je zbytočné. Spracovanie je ale aj tak zaujímavé, dynamické a je to plnohodnotné "severské krimi" po celkovej stránke. ()

Galerie (64)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama