Reklama

Reklama

Epizody(8)

Mladá žena z malého appalačském městečka uniká z každodenní rutiny hraním nejmodernějších videoher. Je tak dobrou hráčkou, že dostala nový herní systém k otestování... ale zde na ni čeká překvapení. Simulace dává průchod jejím touhám po poslání, romanci a luxusu v něčem, co se zdá být jen hrou... ale co zároveň ji i její rodinu vystavuje reálnému nebezpečí. (Prime Video)

(více)

Recenze uživatele Eridan_ k tomuto seriálu (3)

Médium (2022) 

Myslím, že by první série byla skvělý celovečerní film. 2 hodiny max. Jako seriál to má pár věcí, které mi vadí. Mám rád příběh, hluboké charaktery, napětí a nějakou tu lehkou filozofii. To vše nabídl první a poslední díl. Rozmáchlý svět, apokalypsu, manipulaci technologií, různé linie času, myšlenky o empatii a lidskosti. Paráda! Pak je ´ale´ to mezi tím. Spousta zbytečného násilí, sadismus, v podstatě žádná sympatická nebo hlubší postava. Jen akce, vyhrožování a boj o moc. Máte pocit, že sledujete Kmotra ve sci-fi hávu. Žádný hezký vztah jen vraždy. Několikrát jsem přemýšlel, jestli na to budu koukat dál. Upřímně zkusím knihu, potenciál to má. Ale pro mě to zabíjí přílišný sadismus a hra na drsňáky a pomsta, jako jediný způsob řešení problému. Nakonec i ta zprvu křehká Flynn a věčně ustrašený Tommy tomu podlehnou a chovají se jak Arnie ve svých nejlepších letech. Za mě to ten seriál hodně degraduje. Jak chcete mluvit o soucitu a lidskosti, když na vás lijí hektolitry krve? Dělá z nás lidi to, že si na potkání vrazíme a provedeme lobotomii? Tupým nožem? ()

A co Bob? (2022) (E05) 

Nadšení pomalu opadava. To, co už v seriálu bylo, je tu znovu. Příběh se opět neposunul. A to máme za sebou 6 hodin, tzn běžné 3 celovečerní filmy. Škoda! Nevzdávám to, ale doufám, že to nebude jen o tom šokovat násilím. Radši už bych něco jiného. Reakce Fkynn mě vyloženě zklamala. Doufal jsem, že mezi těmi vojaky a mafiany, má aspoň její postava rozum. Ale bohužel. I u ní to bude hospodské vyhrožování. ()

Bazmek (2022) (E07) 

Vyhrožování, násilí. Další vyhrožování a další násilí. Příběh se nám lehce, ale opravdu jen lehounce posunul. Asi 2 věty. Tommy zklamal. Stejně jako Flynn. Pokud něco nejde řešit silou, tak ještě větší silou, ne? Kmotr hadra. Ach jo. Takový potenciál světa a je to jen chabá kulisa pro jednu mlátičku za druhou a jednoho sadistu vedle druhého. Zklamání. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama