Reklama

Reklama

Alžběta II.: Tři dny v Česku

(TV film)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

První a zároveň poslední oficiální návštěvu britského panovníka na našem území ve skoro tisícileté historii vzájemných vztahů mapuje dokument TV Nova nazvaný Alžběta II. Tři dny v Česku. Prostřednictvím unikátních archivních materiálů, televizního zpravodajství a výpovědí aktérů diváci uvidí, jakým způsobem Alžběta II., spolu se svým manželem princem Philipem, strávila tři dny v Praze a Brně a co všechno obnášela organizace extrémně náročné mezistátní události. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument vysílaný den po smrti královny Alžběty. Její návštěva ČR byla jistě významnou událostí pro naši zem a připomenout si ji určitě není na škodu. Divák se dozví i nějaké zajímavosti ze tří dní, které tu královský pár strávil. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Naprostý unikát a skvělá pocta této panovnici. Roku 1996 jsem se narodil, a jsem velmi hrdý, že v této době lákal Havel effect do ČR americké prezidenty, královny, nebo Michela Jacksona. Právě tyto návštěvy nás dost možná ponoukali více k demokracii západních zemí a dali zapomenout na bezpráví totality. Po dlouhé době je člověk vděčný televizi Nova, která tohle zprostředkovala. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama