Reklama

Reklama

Alžběta II.: Tři dny v Česku

(TV film)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

První a zároveň poslední oficiální návštěvu britského panovníka na našem území ve skoro tisícileté historii vzájemných vztahů mapuje dokument TV Nova nazvaný Alžběta II. Tři dny v Česku. Prostřednictvím unikátních archivních materiálů, televizního zpravodajství a výpovědí aktérů diváci uvidí, jakým způsobem Alžběta II., spolu se svým manželem princem Philipem, strávila tři dny v Praze a Brně a co všechno obnášela organizace extrémně náročné mezistátní události. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument vysílaný den po smrti královny Alžběty. Její návštěva ČR byla jistě významnou událostí pro naši zem a připomenout si ji určitě není na škodu. Divák se dozví i nějaké zajímavosti ze tří dní, které tu královský pár strávil. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Naprostý unikát a skvělá pocta této panovnici. Roku 1996 jsem se narodil, a jsem velmi hrdý, že v této době lákal Havel effect do ČR americké prezidenty, královny, nebo Michela Jacksona. Právě tyto návštěvy nás dost možná ponoukali více k demokracii západních zemí a dali zapomenout na bezpráví totality. Po dlouhé době je člověk vděčný televizi Nova, která tohle zprostředkovala. ()

Reklama

Reklama