Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvážení jídla nepřijde Šmardovi jako podřadná práce. Radka dostává nabídku z pražského divadla a poprvé nemá na Mirka čas. Ten si poradí po svém a funguje to báječně, až do dne otevřených dveří. Očekávané účinky garážové medicíny se totiž nedostaví. A tak si Mirek myslí, že Slávek je osel a Alžběta se poprvé zamyslí nad tím, co se to vlastně poslední dobou v televizi děje. Radka je šťastná, zato Cyril je v depresi, protože na sociálních sítích získal pověst ducajícího berana. (Česká televize)

(více)

Recenze (25)

nonick1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sešup pokračuje a humoru ubývá, zato hluchých míst přibývá, takže seriál svou vatovou výplní začíná ze všeho nejvíce připomínat obyčejnou televizní Ulici. Po minulém dílu, který by mohl mít pro nebohé koncesionáře ČT přijatelný název „Zvesela šukáme“, se scénárista snad dočista pomátl a z nemocného režiséra udělal nesvéprávného trumberu, který po hrstích polyká neznámé prášky z dózy, přestože je na ní pouze nápis v arabštině a obrázek koně(!) To jako vážně? Inu, kde nic není ani čert nebere – tak holt se budeme smát tomu, že Vietnamec na kole rozváží „čínu“. Dvě hvězdy – s ohledem na… Proč vlastně? ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře vybraná hudba, třeba ty staré fláky od Devo nebo Roye Orbisona daly epizodě šťávu. Mám ráda, když statický obraz kontrastuje s hlasitou, nejlépe rockovou hudbou. Dnes navíc hodnotím prokreslenější charaktery televizních zaměstnanců včetně ředitele. Stryková a vůbec ta pražská parta byly boží. Jeden z těch povedenějších dílů. ()

Reklama

Pepi74 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přátelé, přátelé, přátelé! Omylem jsem spustil minulý díl a asi v půlce jsem si uvědomil, že koukám na ten z minulého týdne. No tak jsem si pustil ten nový. A víte, že jsem o nic nepřišel? Humor nula nula nic, režisér je neustále pod nějakýma práškama, absolutně nechápu co na něm jeho přítulkyně vidí, když je neustále v komatu...a a teď absolutně nevím krom nějakých oslů a podobně co se tam odehrálo. Válel se někdo smíchy po zemi? Pousmál se někdo? Tohle fakt ne. Hele kdybyste nenasadili první díl jakože super, tak možná ale tohle je fakt odpad. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný byl jak začátek a prostředek (famózní : J.Kolařík, Z.Zlatohlávková, B.Hrnčiříková, V.Hrabák, O.Kokorský, S.Lewandowska, T.Volánková, N.Mucha, V.Hauser, R.Nevěčný, D.Hřebíček, vynikající R.Dvořáková-všežravá maskérka Bohunka a taky Irena Boháčková-hraje ji Mariana Chmelařová). No a hlavně na konci herecký koncert M.Kerna, P.Vančury, J.Strykové + D.Špinara(-ové) : cynický "režižér"-tranďák, 2 buzny a herečka(J.Stryková),vystrnaděná z role "no-name" rivalkou-kolegyní "odnikud" Radkou (Z.Zlatohlávková)...... :-). V téhle epizodě se uplatnil kaskadér Jiří Kuba. Pes Bolek: Jumanji Milfra-Moravia. Jsem zvědavý na 6.díl ... . *** 5.díl je na webu Č.televize, ČT 1, pondělí 5.2.2024, 21.20 . ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No je to pořád takový dost stejný. Některé postavy jsou oproti první řadě dost protivné, a je vidět, že tvůrci natahujou co se dá, aby oddálili návrat Šmardy do TV, jakožto finále druhé řady. Camea Pražských tvůrců a herců bez nějaké větší gradace nebo sebeparodie, což je škoda, ale je to už takový evergreen Dobrého rána, že ty hvězdy neumí dostatečně vytěžit. Tady už trochu začínám ztrácet trpělivost, šel bych s hodnocením i o jednu hvězdu dolu, ale nakonec to zachránil Mirek a jeho hypnotické výjevy po koňském sedativu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se odehrává den otevřených dveří České televize, 70 let od zahájení vysílání na našem území. Toto bylo skutečné a některé scény byly natočeny v tentýž den. Den otevřených dveří se uskutečnil v sobotu 29. dubna 2023 a návštěvníci si mohli projít studia České televize v Praze, v Brně a v Ostravě. (Leopard105)
  • Hra, kterou Johana (Beáta Hrnčiříková) hraje na konzoli, je „Kingdom Come: Deliverance“ od českého vývojářského studia Warhorse Studios. (jetamkadlec)

Reklama

Reklama