Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Počasí se úplně zblázní a cestující i zaměstnanci letiště jsou odsouzení strávit posledních pár hodin před Vánocemi společně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemné norské překvapení letošních Vánoc. Norové tu totiž v šesti dílech proplétají příběhy různých lidí na letišti v Oslu, které zastavilo lety vlivem aktuální vánici. Ze začátku jsem bojoval s některými postavami, které mě pro svojí aroganci hrozně rozčilovaly. Postupem času se to ale ani moc nezlepšilo a až poslední dva díly těm všem jednotlivým příběhům začaly dávat trošku řád, ucelovat ten děj a spojovat příběhy různých postav, které byste na první dobrou nečekali, že budou patřit k sobě. Hodně to připomíná Lásku nebeskou, ale přitom je to hodně realističtější, vážnější, místy i smutnější. Prostě skandinávské ve všech ohledech. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Tyhle příběhy o různých lidských osudech, které se nějakým způsobem protínají úplně zbožňuju, takže když jsem si přečetla obsah hned jsem šla do toho. A rozhodně jsem nebyla zklamaná. Příběhy byly skvělé, některé smutné, nebo dojemné, jiné trochu humorné. Hlavní hrdinové mě také bavili, nenašel se nikdo, jehož příběh by mě nudil. Líbilo se mi, že zde byly zobrazeny různé lidské charaktery, ale také jejich (mnohdy nenaplněné) touhy a sny. Navíc jsem si u toho skvěle odpočinula od toho vánočního shonu, takže nemohu hodnotit jinak než plným počtem. Norové zkrátka umí. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jde to i bez americanu! Aneb romanticka vanocni severska podivana, ktera obsahuje vse co chcete videt a ktera neni hloupa ani okoukana. Sice tam zadne zasadni momenty kinematografie nenajdete, ale jde prece o to sedet v dece u vanocniho stromku, popijet cervene a prikusovat cukrovi...a kdyz si k tomu pustite tohle, budou vanoce fajn. :) Vytecne napasovana muzika, toho si vetsinou u techto filmu nevsimam, ale tady me to zaujalo. Nemyslim druh nebo tema, ale nastupy, hlasitost, moment atd. Samozrejme kyc, ale jak rikam, za me podarene a mile. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby nestačilo, že si z olympijských her vozí víc medailí, než zbytek světa dohromady…Trochu jsem to hodnocení zaokrouhlil, ale tohle pro mě bylo tak nečekaný překvapení, že jim tu epidemii vánočních zázraků, jíž nelze v žádném případě uniknout, rád a s dojetím odpouštím. Letos už jsem to psal u filmu Prázdniny- roky čekám na pocity, které ve mně kdysi vyvolala Láska nebeská a Veselým vánicím se to téměř podařilo- je to fakt neobyčejně milý, citlivý a v tom nejlepším slova smyslu vánoční. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vánoční filmy/seriály na Netflixu úplně nevyhledávám vzhledem k tomu, že se jejich úroveň většinou blíží kamsi k tvorbě Hallmarku, ale tu a tam se přemluvím a chci se nechat dojmout a pohltit vánoční atmosférou a seveřani jsou v tomhle směru sázkou na jistotu. I jejich tvorba sice umí být prvoplánová a tlačí na ty nejzákladnější emoce opřené o standardní vánoční klišé. přesto je to ale jiné, takové lepší. A storm for christmas není výjímká. Mozaika příběhů hned několika postav, které uvíznou na letišti sice je místy docela průhledná a u některých příběhů je od začátku celkem jasné jak skončí, ale neplatí to pro všechny a díky sympatickým postavám sem tvůrcm v klidu odpustil i to. Veselé vánice nejsou nijak objevné, nepřichází s ničím novým a ani se o to nesnaží, jsou ale tak příjemné hřejivě milé (ne tím zvráceným způsobem) že si mě i tak získaly...80% ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama