Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Počasí se úplně zblázní a cestující i zaměstnanci letiště jsou odsouzení strávit posledních pár hodin před Vánocemi společně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Olík 

všechny recenze uživatele

Rozmary matky přírody uvězní těsně před vánoci skupinku lidí na letišti v Oslu….asi je jasné, co nám Ježíšek nadělí. Ten našel lásku, ten sám sebe, ten změnil pohled na svět a ten na svůj život… průhledné, jako čerstvě umytá výloha. Per-Olav Sørensen však tohle přeslazené cukroví umí dávkovat. Přirozeně, citlivě, lidsky. Když využívá vánoční svátky, tak nijak kýčovitě. Když pracuje s emocemi, tak netlačí na pilu. Ani jedna postava či její story není na obtíž, všichni dělají, to co jim jde nejlépe a co je nejlepší pro diváka. V kombinaci sváteční volno-nemoc, splnily Veselé vánice přesně to, co měly a já je zkonzumoval, dalo by se říct, na jeden zátah. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemné norské překvapení letošních Vánoc. Norové tu totiž v šesti dílech proplétají příběhy různých lidí na letišti v Oslu, které zastavilo lety vlivem aktuální vánici. Ze začátku jsem bojoval s některými postavami, které mě pro svojí aroganci hrozně rozčilovaly. Postupem času se to ale ani moc nezlepšilo a až poslední dva díly těm všem jednotlivým příběhům začaly dávat trošku řád, ucelovat ten děj a spojovat příběhy různých postav, které byste na první dobrou nečekali, že budou patřit k sobě. Hodně to připomíná Lásku nebeskou, ale přitom je to hodně realističtější, vážnější, místy i smutnější. Prostě skandinávské ve všech ohledech. ()

Reklama

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Milá, dramatická, veselá, smutná, dojemná norská "konverzačka" z uzavřeného letiště v Oslo. Různí lidí, z různých koutů Země se tu zaseknou a začnou se mezi nimi proplétat různé osudy. Milovníci severu poznají rukopis a jistě to ocení. Skvěle napsáno i zahráno. Vánoční atmosféra z toho dýchala, ale ne nijak kýčovitě, ale prostě tak nějak lidsky. Rád jsem se nechal dojímat a asi 4x k slzám:) a to Vánoce nijak neprožívám, ale je fakt, že je to (byla) důležitá událost pro většinu z nás. PS: Skarsgårdovi klobouček dolů, tomu říkám herecká rodina:) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pětihvězda není naprosto zasloužená, takhle milá civilní dramata jsou ale zvlášť kolem Vánoc poměrně potřeba a po předloňském prožití svátků po boku Vánoc u našich jsem vyloženě vděčný, že se mi letos dostalo obdobného zážitku. Většinu z nepřeberného množství postav jsem si poměrně rychle oblíbil a byl zvědavý na jejich další osud. U 5. epky byla i slza uroněna. [viděno na Netflixu] ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Ako film by to fungovalo viac. Klasický Vianočný príbeh osudov rôznych postáv, ktoré skysnú na letisku v Osle. Tí domýšľavejší budú presne vedieť ako sa všetko bude vyvýjať, napr. chlapec hrajúci na piáne a stroskotaný klavirista. Na navodenie atmosféry fajn, trochu slaboduché ale nie príliš sladké. 50% ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama