Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Španělsko je země mnoha krás, Barcelona je město kultury, umění a architektury, kde jen trochu vnímavý člověk může čerpat tuny inspirace... Jenže co je to všechno platné, když o S Clubu tady zřejmě nikdy nikdo neslyšel! A může je jejich nový manažer Lyall jak chce ujišťovat, že jsou tu "mega grande" slavní, naše sedmička si dobře uvědomuje, že po vší té několikaleté dřině na cestě ke slávě jsou zase na úplném začátku...Třináctidílný seriál BBC o jedné z nejpopulárnějších mladých hudebních skupin. (Ta se ovšem dnes již nemůže jmenovat S Club 7 jako dřív, neboť jeden z jejích členů, Paul, se rozhodl jít svou vlastní cestou...) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem S Club jako malej žral. Hlavně když to byl seriál, kterej dávali těsně před Star Trekem. Vždycky jsem se nemohl dočkat a tak jsem tam Českou televizi fiknul dřív a ejhle byla tam tahle partička, buď v Londýně nebo v Miami nebo na Floridě a bůhví kde ještě byli. ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Od desíti let nahoru se na to člověk nemůže koukat bez čím dál tím pokřivenějšího obličeje. Teenage-sračka z těch největších! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pro decka dobre. To je stejne, jako by 6 lete decko melo hodnotit Shawshank, asi taky neda plny pocet, protoze to uplne pochopi. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Někdo si myslí že tenhel hnus je lepší než telenovely - omyl, všechno je to stejná sračka, z který občas vykoukne pěkná holčina (a právě za ty buchty za 1). ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

S každou další řadou je to smutný. Ne co se týče příběhů, ale kvality. Všechno to zavání nudou a trapnými dialogy. Hodnocení: 15% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Ušlo to, ale už bych to nikdy nechtěl vidět se zvukem a jen bych koukal na ty holky. Chudoučké a hloupoučké. ()

Jancll odpad!

všechny recenze uživatele

Vydělát si touto hudbou, schoval bych se do kanálu a styděl se... Vrchol drzosti je však vytvořit si seriál a lézt s ním do televize. M.E.J.L.O. kokotina je slabé slovo ;-)... ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Celou tu bandu šulínu a kund bych poslal kopat základy pro nový palác Kim Čong Ila do KLDR. Děsný seriál, který je stejně snesitelný jako kastrace. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát hvězdu a přiznejme si, nebylo by to kvůli nikomu jinému než kvůli těm třem holčinám, které vypadaly velmi dobře. ()

Reklama

Reklama