Reklama

Reklama

Spirála lží

  • Francie Le Torrent
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedné noci Alexandre zjistí, že ho jeho žena podvádí, a nešťastnou náhodou ji zabije. Policie mu jistě neuvěří, že to neudělal schválně, a tak se rozhodne pravdu přede všemi utajit. Strašlivé tajemství však přesto svěří své dceři Lison z předchozího manželství. Ta krátce po zahájení vyšetřování začne pochybovat o tom, že její otec mluví pravdu. Co když ji jen využívá k manipulaci se všemi ostatními? (HBO Max)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (17)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vizuálne pekné,herecké obsadenie sympatické, no samotný príbeh, ktorý by mal údajne víriť v klamstvách, je na úrovni hlboko podpriemerného scenáru bez akéhokoľvek zvratu či snahy emocionálne zasiahnuť .. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Dávám pět jen za to,že se to netvářilo jako nebetyčné dílo ,ale bylo to malé dílko ,které mělo hlavu a patu .Herci byli přirození.Je tom klasicky francouzsky natočené.Kdy se lidé setkávají společně, většinou u stolu a  řeší situace.Tady např. se hledá Alexandrova druhá žena.Montuje se do toho i manželka č.1.A spouštěč je flash ,který se vykutálí z boty ,kde byl schovaný manželkou č.2. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Dobře se na to kouká,uplyne to raz dva,jen je to hrozně nemastný neslaný.Chybí pořádný chilli, nakopnout film někam,ale on tak ležérně skončí, že ta pachuť to celé překazí.Přitom herecky vcelku fajn, půlka filmu taky čekáte kam to půjde dál,ale taková menší krimi drama, která se strhne v hrozný finiš, že jako vcelku se nic hrozného nestalo,tak tomu filmu uškodila ze všeho nejvíc.55% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Krátka a nie príliš intenzívna (avšak opodstatnená) hádka medzi manželským párom sa končí nechcenou tragédiou. Predovšetkým manžel a zároveň otec dvoch detí sa dostane do „špirály klamstiev“. Paní Le Ny pracuje s postavami len povrchne, celé vedenie príbehu pripomína spíš TV film. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z niečoho, čo mohlo byť poriadnou hitchcockovinou sme sa prehupli do rodinnej drámy, žiadny thriller sa nekoná, už po polhodine to začne každému dochádzať. Film baví, no z detektívnej zápletky a jej rozuzlenia bude človek dosť sklamaný. Premárnený potenciál niečoho, čo malo na oveľa viac. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama