Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný film o životě jednoho zmrda. Doufal jsem, že ho po té 90minutové nudě najdou a rozstřílí nebo aspoň zavřou, ale ani na to se tvůrci nezmohli. (7%) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Život a zločiny Jasona Dereka Browna, který se v roce 2007 dostal na seznam deseti nejlevnějších lidí FBI a stále nebyl dopaden. Postavu ztvárnil Tom Pelphrey a byl pojat ve dvou charakterových rovinách. Okouzlující a bezohledný. A že toho dokáže využít, vidíme hned na začátku v zastavárně, kde použije obou těchto povahových rysů. Na paty mu šlape jistý agent FBI, díky jehož výslechům různých postav, které mají co do činění s Jasonem, se o něm v retrospektivách dozvídáme mnohé. O jeho vzestupech, pádech, osobních slabostech i cestě do světa zločinu. A samozřejmě i pohled jeho sestry a matky na stav věcí. Celkově je to ale pro diváky trochu rozporuplné. Jak to mají podle tohoto zpracování brát? Je to takový padouch, nebo jen oběť svého osudu? Jason se potácí životem s nejasnou budoucností. Když žádá o pomoc, je všude odmítán, ale zdá se, že se nemůže dostat do stavu beznaděje a zoufalství. Náznaky bezútěšnosti a pocity selhání se pomalu rozvíjejí v potřebu konvenčního řešení, ale ve vývoji děje to poněkud drhne, jako by scénárista a režisér v jedné osobě nevěděl, jak dál. Film jako celek tak nabývá dojmu nedotaženosti, což je v kontextu přesvědčivosti samotného případu velká škoda. Ano, svým způsobem se zaměřuje na Jasonovu trestnou činnost s následným životním vývojem, který podnítil jeho zločinecké pudy, ale po divácké stránce to prostě, chtě nechtě, nepodmaní. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu nějak mě to do děje nevtáhlo, i když je to podle skutečné události,podvodník Jason, který si na jednu stranu žije na vysoké noze, na druhou stranu má spousty dluhů se rozhodne k jedné akci, o které je přesvědčený, že mu vynese balík, ale vynesla mu jenom 56000 dolarů. Až vlastně ten konec ,je svým způsobem zajímavý. Takové obyčejné vyprávění,kdy po hodině se stane zvrat,no a pak už je konec. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama