Monster from Green Hell
USA, 1958, 71 min
Kenneth G. CraneHrají:
Jim Davis, Vladimir Sokoloff- komentáře
zelvopyr
Když má 70 minutový film o monstrech uprostřed 45 minutovou pasáž, kde se neobjeví žádné monstrum, jen se plká a jde za ním krajinou, je to takové nějaké... No. Ani by nestálo za to něco psát, kdyby mě nedráždil komentář gumliho, který ten film viděl asi z protijedoucího rychlíku. Takže zápletka je dokonce taková, že vědci vysílají morčátka a hmyz a kraby do vesmíru, aby zjistili, jestli to není nebezpečné pro lidi. Morčátko se vrátí jinak barevné, krab 2x větší. Raketu s hmyzem nějak nadopovali a lítala jim kosmem celých neskutečných 40 minut, za které dolétla až do Afriky. Tak tam zalétnou, protože mezitím vosy kvůli kosmickému záření trochu vyrostly. Pak se tam děsně žvaní a chodí po savaně a lese. To se režisérovi fakt nepovedlo... šmejdfilm by byl snesitelný, ale tohle je příšerná nuda. Za mě nikoli směšný, ale trapný film. Nefungoval by ani s drogami... 1 * za to, že tam bylo 15 sec. morče.(8.2.2012)
gumli
Čakal som nejakú obludu z pralesa,ale nakoniec to boli zmutované gigantické obrie osi.Robili nejaké radioaktivne testy to bol výsledok.Osi terorizujú a žerú domorodcov kdesi v západnej Afrike.Expedícia sa snaží zistiť že čo sa tam vlastne deje,ale nakoniec vulkanická erupcia ukončí ďalšie útoky týchto oblúd.Len pre milovníkov takýchto gýčov ako som ja.Film je samá chyba,tvári sa vážne,ale je skôr na smiech.Veľmi smiešni film.(12.10.2009)