Reklama

Reklama

Přítelkyně smrti

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Žena se rozhodne za každou cenu zjistit, kdo jí zabil manžela, a vytáhne přitom na světlo nejtemnější a nejhlubší tajemství lidí kolem sebe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Keby som mala pohrebný ústav, tak tam skončí neprirodzenou smrťou s mojím pričinením asi polovica Banskej Bystrice. Seriál mal dobrý, ale otrepaný námet. Najviac mi prekážal humor, ktorý bol otravný a trápny, a celé to zbytočne zľahčoval, čiže seriál vrhol do nadhľadu. Tým pádom vyznel absurdne a miestami trápne a nezmyselne. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Série nebyla špatná, jednoho z několik člověk nemusí ani odhadovat prostě to ví (mluvím o tom posledním vrahovi) a to skoro od začátku, u těch ostatních no nějak nepřekvapěj (už když je člověk vidí si řekne "tenhle"). ALE zpracování je pěkné, pár hloupostí mimo realitu tam byli, ale tak dá se to tomu odpustit. Ačkoliv, četl jsem zde než jsem kouknul a těšil jsem se na tu "řezbu" od hlavni protagonistky a "kosení" No za mě Teda se nic takového nedělo, většinou dostala pěkně po tlamě a zabila ve chvíli boji o život, takže asi tolik k tomu. Ale krásně se tam dívá na tu krajinu, nepochopení k chováním jejích rodičů plus Teda člověka to pěkně vytáčí. Za mě to má určitě několik chyb, ale myslím že se dají s přimhouřeným okem "ignorovat" proto 9/10 ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Možná příběh není až tak originální, i když o jeho pojetí by se dalo dlouze pobavit. Krom hrozně fajn hudby vše halí dokonalé prostředí fakt nádherně nasnímaných Alp. Hrdinka když lítá na motorce a jde si za další krvavou pomstou, sotva jsem dýchal. Ano, v lecčem přitažené za vlasy, ale syrovostí a nekompromisností to u mě vyhrálo a tuto rakouskou jednohubku jsme si fakt užil. Velmi příjemné překvapení a na poměry Netflixu nadprůměr. ()

Binne 

všechny recenze uživatele

Rakouský seriál, který vypráví příběh ženy, jenž při tragické nehodě ztratila manžela. To je katarze pilotního dílu, která rozvíří vody malého městečka v zasněžených horách. Smutkem a ztrátou zmítaná žena si začíná všímat znepokojivých detailů na chování jejich přátel, manželových kolegů i sousedů. Podezření v kombinaci s vůlí ji nutí odhalovat stále více z tajemstvích, které jsou skryté za pozlátkem spokojených rodin. První díl mne donutil ve sledování pokračovat, stále více se z toho bohužel stávala nelogická spleť na způsob skandinávských kriminálek, která mi zaváněla zbytečným kýčem. Hlavní protagonistka byla natolik nedostupná, že chování jejích nejbližších k ní samotné bylo nerealistické. Samotná zápletka přehnaná nebyla, nicméně chování hlavní postavy ano. Nejedná se o minisérii, která si drží tajemství či napětí do posledního dílu, kde dojde k finální gradaci. Jedná se o minisérii, ve které od druhého dílu přesně víte, kdo je protagonista, kdo antagonista a kdo je skutečnou obětí. Zbývá tak pouze prostor pro pozorování počínání hlavní hrdinky, které prostě nebylo uvěřitelné. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina série pro mě byla naprosto nečekaným, příjemným překvapením, o to víc mě mrzelo, že tvůrci neudrželi stejnou úroveň kvality i ve druhé půli. V komentářích / recenzích k jednotlivým epizodám jsem ani jednou nezmínil fakt, že se mi velmi líbilo provedení úvodních titulků. Pravdou ovšem je, že mě Rakušané dokázali zaujmout, přestože se jim hlavně ve druhé polovině začaly věci vymykat z rukou. Hlavní ztráty utrpěla logika, ale i tak jsem dostal od jódlerů mnohem lepší zážitek, než jaký jsem očekával. / Poučení: Vyhýbej se Tyrolským Alpám, místní jsou takoví divní. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení seriálu probíhalo od 20. dubna do 9. července 2021 v Rakousku v lokalitách Vídeň, Ternitz a Sellrain. (GASTON73)

Reklama

Reklama