Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

mira007 

všechny recenze uživatele

" Teď když máš amputovanou nohu, tak spolu nebudeme chodit.." za tenhle vtip nemůžu dát míň než jednu hvězdu, jinak tento český film o třech influencerkách, které hrají doopravdové influencerky, které jedou na soutěž cool girl, jejíž smysl a smysluplnost mi úplně unikl, mi nějak nedopřál filmový zážitek dle představ. Snad bych přehlédl, že to celé působí Magnuskovsky, s hloupými dialogy, ochotnickými výkony ( ikdyž některé nové tváře osvěžující ), jenže nemůžu přehlédnout, že je to od první do poslední minuty ukrutná konstantní nuda. ()

Argondia odpad!

všechny recenze uživatele

Velké, plastické, tupé, neherecké, tik tok instagramové peklo s botoxovými kačeřími hubami a scénářem ze špatného porna. Je opravdu k pláči, že takové kreatury jsou vzorem pro mládež, vyrostou z ní dementi s vypláchlým mozkem. Jsem moc ráda, že nepatřím k této vymaštěné generaci. To je konečná. Je mi trapně, že jsem to vůbec  viděla. Dominique si pamatuju ze Superstar, ale jak se, sakra, dostala k filmu? Zřejmě z pod stolu režiséra Tichého, jako její 2 kolegyně. ()

Reklama

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní filmové selhání. Všechno, na co tento film šáhne, pokazí, a to nemá zrovna tak velký dosah. Jeho děj je plný klišé, je neskutečně předvídatelný a tím pádem hrozně nudný. Protagonistky nebyly ničím zajímavé, jejich vztahy mezi sebou i s jinými postvami byly buď stereotypní, nebo prázdné. Film taky není vůbec vtipný, podle mně by nerozesmál ani mimino. Několika momentům jsem se smál, ale ne těm, u kterých to tvůrci zamýšleli. Herecké výkony byly slabé, a vlastně se není čemu divit, když je film plný neherců a D-listových seriálových herců. Prezentace byla hrozně nevýrazná, tvůrci se několikrát pokusili o trochu zajímavější  kompozice v záběrech, ale moc se jim v tom nedařilo. Hudba byla děsně otravná a málokdy tónově vhodná. 0/10 ()

jarmik odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to opravdu tak zlé, jak jsem se obával. Kupodivu třeba A. Šulcová zvládla asi dvě scény zahrát téměř uvěřitelně, protože ten děj byl stejně chaotický, nesmyslný a zároveň klišoidní jako tvorba influencerů tohoto typu. Jinak byla hrozná a další neherci taky. A herci snad za těch pár štěků dostali solidní love, aby se ten trapas vyplatil. Některé momenty byly tzv. ultrawtf po všech stránkách, např. běžecké závody. :D :D Celkově prostě megapíčovina. Tentokrát si dovolím být přisprostlý… P.S.: Ty jejich rty jsou mocinky fujky. ()

HanzoBureshi odpad!

všechny recenze uživatele

Ach ty zlaté časy s Horst Fuchsem, protože tohle byl opravdu hodně dlouhý teleshopping. Už podle prvních recenzí bylo jasné, co divák dostane. Příběh tu byl skoro nulový, většinou mi přišlo, že se tu jen odříkávají dialogy z textu bez špetky nějakého hraní a postavy mi přišly duchem mimo. Každá dějová linka má ending jako z pohádky. Nejvíce mě položila dějová linka s Mexikem. Ani nevím, co je hlavním cílem tohoto díla. Je to jen celovečerní reklama, která divákovi vůbec nic nedá. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Sponzoři filmu s umístěným product placementem jsou mimo jiné Metropole Zličín, Crocodille ČR se svou Bageterií Boulevard a 360Pizzou, automobilka Dongfeng, klub Duplex, Oxo Tea nebo oblečení Lelosi. (machonza)
  • První český film, kde tvůrci obsadili do hlavních rolí influencerky. (ČSFD.cz)
  • V akční scéně z fiktivního filmu „Špiónka“ byly použity tyto zbraně: pistole CZ75D, Star model B Walther P38, revolver Smith & Wesson M&P, útočné pušky M4 a Galil SAR, samonabíjecí puška M1 carbine. (Martyn.86)

Reklama

Reklama