Reklama

Reklama

Ropná plošina

(seriál)
  • Velká Británie The Rig
Trailer

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Když záhadná mlha odřízne ropnou plošinu Kinloch Bravo od veškerého spojení se skotskou pevninou, musí osádka bojovat za návrat domů a zároveň zvládat ekologické tlaky, rostoucí paranoiu a zvyšující se napětí. Když se však ukáže, že hrozba, které čelí, přesahuje jejich nejdivočejší představy, musí se rozhádaní členové týmu spojit, aby přežili. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ono vymyslet mysteriózní cosi, které si zaháčkuje diváka není zase tak složité. Dát tomu ovšem nějakou formu, vývoj a vyústění které nebude úplně na pěst už je podstatně složitější. The Rig tohle pravidlo potvrzuje. Zkraje je tahle série totiž fajn. Vrtná plošina uprostřed oceánu, záhadná mlha které by se dala krájet a skoro až hororová atmosféra minimálně ze startu celkem fungují. Jenže postupem času tomu celému začne padat řetěz a postupně se to celé doklopýtá k závěru který sice není úplně dementní, ale dobrý či snad překvapivý také není. Technicky i herecky je to každopádně ok (i když občas vykoukne lacinější CGI) a ač jde o čistý průměr, viděl sem i mnoho horších....50% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Za mňa veľmi nie. Ako to zaujímavo začalo, tak to horšie pokračovalo. Dej sa skoro nehýbal, každá časť sa posúvala ako slimák a ku koncu ako sa tam objavil ten tlsťoch to stratilo úplne na kvalite. Myslím, že tvorcovia mali nejaký nápad avšak nedokázali ho premietnuť do výsledku. A na konci sa to snažili zakončiť ale neúspešne a tak tu máme otvorené koniec, kde druhá séria už nemá absolútne čo ponúknuť. Postavy sú fajn, vizuál tiež ale o tom čo je ten ancestor, jak prečo a čo sa skoro nič nedozvieme. U mňa priemer a druhú sériu, ak vôbec bude vynechám. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sci-fi, ktore mozno v pociatkoch zaujme, ale aj preto, ze to za sci-fi este nepokladate, budu vas vyslovene rusit "divne" interakcie a dialogy zamestnancov ropnej plosiny. Od tretej epizody som si uz pomahal rychloposuvom iba kvoli zvedavosti, kam do dospeje, ale iritovany spominanymi slabinami serialu. Skoda investovaneho casu. Neodporucam. 40% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem zajímavá myšlenka dopackaná scénářem na neskutečně nudnou hovadinu. A přitom stačilo jen malinko a výsledek byl úplně někde jinde. Děj totiž obsahuje momenty, které měli nabudit jakože tajemno a ve výsledku jen nadělali zmatek. Příklad to “utonutí na suchu”. Nebo “vybírání si jedinců” (jednoho opraví prakticky z nuly a jiného ne). Dále koncept myšlenky vyprávění “bude to na více řad, tak vám na uzavření jedné kašelem” mě vadí čím dál víc. Místo uceleného příběhu, který odkojených karty “vo co jde” a ponechání si další linky “korporace ví a začalo to takhle” na někdy jindy se vše rozvrtalo a nechalo ležet. Jako bonus už jen pro zasmání byla těhotná lesba v odhadem 3tím měsíci… (na ropné plošině). ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Seriál The Rig začíná vskutku výtečně. Všechno od příběhu, vizuální stránky až po uchopení látky funguje vážně skvěle, přičemž tedy začnete opatrně doufat v neočekávaně dobrou jednohubku na volnou neděli. Bohužel, zhruba v polovině šestidílného počinu se ale všechno velmi podivně zadrhne a přestane dávat smysl. Přišlo mi, že se tvůrci s přibývající stopáží čím dál více zamotávají do své komplikované vize, kterou zkrátka nedokáží uspokojivě uzavřít. Ve finále tedy dostaneme krásně vypadající záležitost, která ale veškerý svůj načrtnutý potenciál zahodila do bahna a pro jistotu ho ještě důkladně pošlapala. Škoda. (Prime Video) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama