Reklama

Reklama

Ten pravý Cancun

Trailer

Obsahy(1)

Rok co rok více než 40 000 studentů cestuje do Cancunu v Mexiku na jarní závod. Letos však poprvé šestnáct lidí míří do vily na cancunském pobřeží, aby tam společně strávili i jarní prázdniny. Jsou mezi nimi nejrůznější povahové typy. Devatenáctiletý Alan z Texasu je typický hodný hoch, jehož si dívky moc nevšímají a který si ještě nikdy nedal panáka. Pětadvacetiletý Casey aspiruje na kariéru modela v Miami, neví, co je těžká práce a se slovy všechno dobře dopadne přistupuje k životu, jako by to byl jeden velký jarní závod. Devatenáctiletá dvojčata Roxanne a Nicole z Texasu jsou jako z divokých vajec. Heidi a Davidovi je osmnáct, jsou nejlepší přátelé, ale nevědí, zda mají překročit hranici flirtování. Jeremymu z Arizony je dvaadvacet a na jarní závod trénuje celý život. A kamarádi Paul a Jorell z Los Angeles ještě nikdy nevytáhli paty ze Států a jsou odhodláni, že v Cancunu to roztočí naplno. Film o nových láskách, zlomených srdcích a prověrce přátelství v průběhu téhle několikadenní párty natočil režisér Rick de Oliveira. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 9/10/// Něco na pomezí dokumentu a reality show. Asi bych to viděl tak, že si vezmu kameru, partu kamarádů, navrch nějaký kočičky a vyrazím do nějakého luxusního místa. A výsledek? Taky si natočím podobný film. Ale teď vážně, obsazení je až na Snoop Dogga čistě složeno partou skutečných lidí, tedy žádných herců a je to dost znát. Samotný děj je plochý jak prsa třinácky a tedy, ne že bych se nudil, ale natočit týdení pobyt party teen amíku chce odvahu. Naštěstí je co poslouchat a snad si tady hudbu najde každej, i když jako soundtrack bych to nebral. A hlavně proč se na to dívat? Tak asi proto, že je fakt na co se dívat (fakt pěkný mařky), mno a když k tomu vezmu i několik "odvážných" scén, ale nikoliv pornografických, tak se to dá skouknout./// Celkem 44%/// ()

MasterFil 

všechny recenze uživatele

Zazobaná, rozmazlená, nadržená a přiblblá Americká mládež se rozhodla vyrazit kamsi do Mexika chlastat,balit a hrát si na bůhví co,bohužel udělali chybu,protože přibalili kameru a vznikl tento trapnej dokument, kterým asi chtějí dokázat světu, co jsou zač.Je to shit a hvězdičku dávám pouze za nějaký ty baby,který tam pobýhali a tančily v plavkách, ovšem úplně vypatlaný.... ()

Reklama

pijavica 

všechny recenze uživatele

4,5/10 Reality šou sú vždy vďačným námetom na sociologické štúdie. Tentokrát sa môžme pozrieť, ako účinne dokáže heslo "HAVE FUN" zbavovať zábran, predsavzatí a lámať charaktery - asi rovnako spoľahlivo ako mučenie. Čo sa však filmu týka, neprináša v zásade nič inovatívne po obsahovej ani technickej stránke. Tvorcovia mohli vybrať aspoň jednu silnú a vyhranenú osobnosť, lebo s danými protagonistami sa dá vývoj udalostí celkom ľahko predvídať, až to miestami pripomína riadený experiment. ()

jatamansi odpad!

všechny recenze uživatele

Postav hodně, dialogy blbé. Modrobílé osušky, v Mexiku stejné jako v mém oblíbeném hotelu v Egyptě! Jinak šílené barvy, šílený střih i kamera. Tequilla teče proudem a večírek střídá večírek. Abstinent Alan do společnosti moc nezapadá. Řeči o sexu, nezávazné vztahy, mokrá trička. Sex pod dekou. Kýčovité východy i západy slunce, Alan už není abstinent. Proč tohle kdo natáčel? Jsou to fakt běžné prázdniny? ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Několikero teenagerů (až dospívajících) je na týden zavřeno v luxusní vile, a mají jen jediný úkol - nepřetržitě se bavit, chlastat přip. se snažit dostat jeden druhého do postele (nebo o tom alespoň mluvit). Pár let nazad i u nás byla fenoménem reality show Vyvolení (nebo Big Brother) - kdy obě komerční televize celé dny nevysílaly nic jiného, než skupinu zavřených lidiček v luxusní vile. Ten pravý Cancun má ten samý základ, až na to, že si děcka můžou dělat co chtějí, je o ně vzorně postaráno a jejich jedinou prací je zábava. Jestli se na výše zmíněných reality show dalo najít něco pozitivního, tak snad jedině neustále vzrůstající ponorka mezi účastníky. Toho se v Cancunu opravdu nedočkáme, děcka jsou tam jen na týden a navíc stále v lihu.... Doufám že podobnou kokotinu už nikdy neuvidím... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama