Reklama

Reklama

Christmas Carol

  • Jižní Korea Keuriseumaseu Kaereol (více)

Obsahy(1)

Joo Il-Woo (Jinyoung) se dobrovolně vydává do vazební věznice pro mladistvé, aby našel vraha svého dvojčete a pomstil jeho smrt. (ronyyy)

Recenze (3)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejchválenějších filmů z JK minulého roku je konečně venku a musím říct, že mi to pěkně pocuchalo nervy a sedřelo mě to z kůže! Hlavní hrdina se nechá zavřít do ústavu pro mladistvé delinkventy, aby se pomstil vrahům, kteří zabili jeho bratra a rozhodně to není místo, kde se chce člověk ocitnout dobrovolně. Jestli Seveřané jsou proslavení tím, že mají nejhorší ústavy pro mladé delinkventy, tak Korea se s tím nesere ještě víc. Šikana, násilí, rvačky a ponižování nejhlubšího zrna. Jakmile v půlce filmu do ústavu nastoupí nový šmejd, tak tam začne naprostý řád a respekt, bezpáteřní hajzl, s kterým v místnosti rozhodně být nechceš. Ředitel je klasicky zákeřná svině a celý tenhle kolos násilí vrcholí šokující katarzí v koupelně, kde se pro krev nejde daleko. Rozhodně síla. Během filmu hraje i hodně melancholická a smutná hudba, která citlivým jedincům vyvolá příval pláče. Aby toho nebylo málo, tak finále je završené brutálním Twistem, kde se divákovi začne otvírat nůž v kapse. I didn´t see that coming. Není divu, že má film na IMDB 85% a jde o další korejský majštryk na nepříjemné téma. 8/10. ()

ronyyy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že představitel hlavní postavy je zpěvák, v hraní ne ještě moc zkušený, jsem nečekala nic extra, ale totálně mě to odrovnalo. Je vidět, že Korejci thrillery s touhle tématikou prostě umí. ()

Reklama

Galerie (32)

Reklama

Reklama