foto

Jinyoung

  • nar. 22.9.1994 (26 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nunbal

TV seriály

2020 Hwayangyeonhwa (TV seriál)
2019 Saikometeurl geunyeoseok (TV seriál)
2017 Masulhakgyo (TV seriál)
2016 Pooreun badaui junsul (TV seriál)
2015 Saranghaneun Eundongah (TV seriál)
2013 Namjaga saranghal ddae (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)

Dokumentární

2015 2015 드림 콘서트

Host

TV pořady

2019 GOT2DAY (TV pořad) - mod.
GOT7 PAGE (TV pořad) - mod.
호구들의 감빵생활 (TV pořad)
2018 GOT7 워킹 EAT 홀리데이 인 제주 (TV pořad)
GOT7의 눕방라이브! (TV pořad) - mod.
갓세븐: On the Scene (TV pořad)
갓세븐의 눕방라이브! (TV pořad) - mod.
2017 Balchikhan donggeo - binbang iteum (TV pořad)
갓세븐의 행복행! (TV pořad) - mod.
신양남자쇼 (TV pořad)
싱데렐라 (TV pořad)
2016 아이돌 배틀라이크 (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
더큐멘터리 (TV pořad)
2014 어송포유 3 (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad) - mod.