Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant John Berlin je zkrachovalý policista, který začal v novém městě. Brzy po jeho příjezdu se začne množit počet vražd. Během vyšetřování Berlin nabude dojmu, že již narazil na stopu masového vraha. Ten právě ohlásil osmou oběť s krycím jménem Jennifer. Berlin se při pátrání setká s krásnou mladou ženou, která je slepá a zdá se být jediným spojovacím článkem k těmto zločinům. Mohla by se tedy stát další ohlášenou obětí vraha. Čím hlouběji je Berlin do případu zatažen, tím více se pro něj stává noční můrou a podezřelý může být každý. Dokonce i on sám... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

castor 

všechny recenze uživatele

Bruce Robinson napsal Vražedná pole i velmi dobré morální drama o přijmutí zodpovědnosti za hříchy z minulosti Poprava, coby režisér vypustil do filmového světa jen pár průměrných kousků. Třeba tenhle o poldovi Andy Garciovi, který začíná od začátku v novém městě, ve kterém se množí případy vražd. Na řadě může být nevidomá svědkyně s tváří Umy Thurman. Ta tady rozhodně nevystupuje jen coby objekt v mužských příbězích, na plátno vnáší takovou tichou vyrovnanou záři a kameře znovu dovoluje, aby ji shledávala až magazínově krásnou. Další solidní výhrou je pak obsazení Lance Henriksena coby druhého vyšetřovatele, každopádně škoda, že scénář moc nepřekvapí, napětí nijak nevybočuje z vod průměru. A určitě bych pár scén prostříhal. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec skôr rozpaky, pretože som od krimithrilleru z počiatkov deväťdesiatok očakával viac. Mám dojem, že detektívna zápletka je tu skôr ako pozadie k rozvíjajúcej sa romantickej línii a samotný prípad neprináša nič špeciálne a vlastne ani prekvapivé, aj keď sa o to v závere všemožne snaží. Poteší zopár scén, ako napríklad fotenie vo vani, celkovo ale Jennifer 8 nemá vlastný charakter a aj tá atmosféra filmu, kde má byť osem mŕtvol a vrah s poriadnym motívom, nie je bohvieako strhujúca, osobne ma Conrad L. Hall už potešil viac. Ale hlavným vinníkom je určite Bruce Robinson. 50% ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Ďalší z krimi thrillerov, ktorý by mohol zaujať ..... Ale nezaujal ... Problémom tejto snímky je jej nevyrovnané tempo rozprávania. Začiatok je taký ako má byť : rýchly a napínavý. Po 30 minútach film skĺzava do pokojných vôd dedinského rybníka a tomu nepomôže ani rozuzlenie v závere filmu. Andy Garcia podáva štandardný výkon, čo sa však nedá povedať ani zďaleka o Ume Thurman, ktorej celkový výkon vyznieva toporne. Mierny nadštandard podáva John Malkovich, ktorého však uvidíte až v posledných dvadsiatich minútach filmu. Katastrofou bola i výprava a výber exteriérov. Aj napriek tomu, že sa film odohráva v časovej rovine cca 10 dní, raz je záber na husté sneženie, neskôr na hustý dážď. Jeden čas vidíte krásne zelené javorové listy na strome, o pár minút neskôr už ich je plný chodník ..... Záver : nechoďte do Oaklandu - je tam veľmi premenlivé počasie .... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Už je to dávno, čo som to naposledy videl a ani som si už nepamätal kto je vrah. Prose idiot s mindrákom z detstva. Zlatí vrahovia z 8mm alebo Sedem. Tí mali úroveň a vzbudzovali strach. Toto vemeno je k smiechu a ešte trápnejší je spôsob akým ho dostanú. Ako detektívka to je strašne slabé. Pátranie je nudné, hlavný hrdina Garcia je nevýrazný a jeho starší kolega sa správa jak nevychovaný pubertiak, takže som mu jeho osud doprial s radosťou. Pasáž s Malkovichom tam bola snáď len na natiahnutie stopáže. Jedine na Umu sa pekne kukalo aj keď ona ani nemrkla. Ale ani to ozvláštnenie so slepou svedkyňou nijak extra nevyužili. A jej romantická línia s Garciom postrádala chémiu. Takže v každom ohľade je to absolútne zabudnuteľný film. Čo sa mu aj stalo. 4/10. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Slepá Uma (velmi dobrá), Garcia+Henriksen přímo elektrizující dvojka, něco málo Malkoviche - to ale bylo skoro mrhání hvězdou - a i když se nějaká ta logická chybička taky vloudila ( ... a na obrovské skládce se vždycky najdou přesně ty věci, které je třeba najít a čert vem teorii o jehle v kupě sena), tenhle film byl ve správnou chvíli na správném místě. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Eureka a Trinidad a v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Film měl rozpočet 20 000 000 amerických dolarů. Rok po uvedení se však autorům vrátili jen 11 300 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama