Reklama

Reklama

There's Something Wrong with the Children

Trailer

Obsahy(1)

Rodina se vydá na víkendový výlet s dlouholetými přáteli a jejich dvěma malými dětmi, ale když se děti po nočním zmizení v lese začnou chovat podivně, pojmou podezření na něco nadpřirozeného. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že film s takhle slibným názvem a který hned od začátku pouští Sisters Of Mercy nemůže být jinak než trefa do černého... inu, jak napsal někdo na IMDB: "There's something wrong with this movie." Troufám si říct, že kdyby jakákoliv libovolná banda fanoušků hororových filmů odjela na prodloužený víkend do lesa do pronajaté chatky, tak natočí něco v podobné kvalitě. S hrůzou teď zjišťuji, že Roxanne Benjamin je rovněž tvůrkyní za Body at Brighton Rock, dalším hororem, který mě svou amatérštinou vskutku až vyděsil. Z tohoto úhlu pohledu ale musím přiznat, že There's Something Wrong with the Children vykazuje oproti tomu předchozímu filmu známky zlepšení, ovšem tak subtilního, že jestli bude Benjamin postupovat tímto tempem, tak bude muset natočit tak dvacet dalších filmů, než to označím za sledovatelné. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Maceška a ouška, démonická zkouška.“ Psychopatická lolitka v raráškovsky ušaté mikině mě vzala za srdce. Hravá a dravá je tak, že sýrově bledým anglickým dětičkám by sáňky omlátila o hlavu dřív, než by švec řekl csfd. OKÉNKO KASEMAT: [][] Co strašného se stalo uvnitř? [] Do zlověstně zamlžené díry zahučeli Gilmour93 a JASON_X, mí oblíbení uživatelé. [] Pak se zas objevili, zdánlivě čupr. Ale... [] Začali se chovat divně a dehonestovat mi film i napínavou psychologickou hru na „dceruško, beruško, vystrč růžky. [] Nevyměnil mi je někdo?! [] A kdo mi vyzobal všechno Lithium? Že by...? [][] R. Benjamin zaujala už Southbound, tady vyloženě potěšila. Manuál k hlídání cizích dětí, určený bezdětným manželům, toužícím po rodinné pohodě. Husí kůže jak struhadlo a jen 42 %? There's something wrong with the ČSFD children... Jen škoda té hmyzí odbočky, stačilo by tajemné, nekonkretizované zlo. Ale i tak, čtyři krvavé macešky do Díry hážu. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ty můj malý zelenooký broučku.. Dalo by se to rozdělit na tři ryze konvenční žánrové pasáže. Nejdřív seznámení s režisérkou a postavami, u kterého zjistíme, že ta první má ráda Stephena Kinga a gothic rock a ti druzí chlast, léky a probublávání křivd. Poté ratolesti šibalskými pohledy a čertíkovskou bundou budují pocit ohrožení, kterému ale nikdo nevěří, protože dětská nevinnost, Lithium a neser se mi do rodiny. No a pak přijde finále, kdy všichni prozřou, než zařvou, napětí je téměř nulové a gore se spokojí se stojánkem na mačetu vyrobeným z klíční kosti. Normálně by se měly tyto tři části pojit za účelem stupňování, jenže tady váš čeká jen stagnace.. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nešikovně vystavěný scénář, nudný, pomalu se rozbíhající děj, nadprůměrně nesympatické postavy, respektive nesympatičtí herci (hlavně obě užvaněné ženské), neoriginální zápletka. A klady? Na úvod mě navnadili Sisters Of Mercy a v závěru potěšila mačeta v klíční kosti, jinak naprostá ztráta času, další sterilní pseudohorror s dětičkami. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Roxanne Benjamin som mal doteraz zafixovanú ako talentovanú hororovú režisérku s tým správnym zápalom, ale touto vykrádačkou britského hororu The Children si u mňa riadne pokazila meno. V podstate tu funguje len technická stránka filmu, ktorú mali vo velkej miere na starosti týpci z minulotýždňového podareného Sick. Inak tu nestojí za reč vôbec nič. Akonáhle príde k akejkolvek komunikácii medzi charaktermi, film pôsobí až smiešne. A to radšej nebudem písať o ''hororových scénach''. Antológie a seriálové epizódy režisérka zvláda, ale na celovečeráky ešte samostatne nemá a tento kúsok sa tak stáva ďalším nepodarkom od BlumHousu. ()

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v New Orleans. (Arsenal83)

Reklama

Reklama