Reklama

Reklama

There's Something Wrong with the Children

Trailer

Obsahy(1)

Rodina se vydá na víkendový výlet s dlouholetými přáteli a jejich dvěma malými dětmi, ale když se děti po nočním zmizení v lese začnou chovat podivně, pojmou podezření na něco nadpřirozeného. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Roxanne Benjamin som mal doteraz zafixovanú ako talentovanú hororovú režisérku s tým správnym zápalom, ale touto vykrádačkou britského hororu The Children si u mňa riadne pokazila meno. V podstate tu funguje len technická stránka filmu, ktorú mali vo velkej miere na starosti týpci z minulotýždňového podareného Sick. Inak tu nestojí za reč vôbec nič. Akonáhle príde k akejkolvek komunikácii medzi charaktermi, film pôsobí až smiešne. A to radšej nebudem písať o ''hororových scénach''. Antológie a seriálové epizódy režisérka zvláda, ale na celovečeráky ešte samostatne nemá a tento kúsok sa tak stáva ďalším nepodarkom od BlumHousu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nešikovně vystavěný scénář, nudný, pomalu se rozbíhající děj, nadprůměrně nesympatické postavy, respektive nesympatičtí herci (hlavně obě užvaněné ženské), neoriginální zápletka. A klady? Na úvod mě navnadili Sisters Of Mercy a v závěru potěšila mačeta v klíční kosti, jinak naprostá ztráta času, další sterilní pseudohorror s dětičkami. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Takýchto filmov sa ročne natočí niekoľko a len hŕstka z nich aj stoji za to a tento patrí do kategórie len priemerných. A tak samozrejme sa o originalitu nejedná. S postavami sa da sympatizovať i keď tie ich niekedy nechápavé konania a hlúpe rozhodnutia ma pri takýchto filmoch vedia vytočiť, ale viem sa prispôsobiť. Hercov poznám z iných filmov a tak do cela mali solídne výkony. Keď to začalo naberať na obrátkach malo to hutnú atmosféru, len ta koncovka nejako zadrhávala. Ale mínusom boli hlavne detské postavy, ktorým som tie vražedne chúťky vobec neveril, neboli v nich tak presvedčivý, ako napríklad v podobnom filme The Children, tam boli detský herci a ich postavy výrazné a ich smrtiace výpady nekompromisné. Tu cela tá surovosť a neľudskosť sa stratila v záplave lacných a nezaujímavých momentoch a jedine, čo bolo fajn, že film nenudil a tak hlavne kvôli tomu dávam slabú, ale 3*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva páry a dvě děti najdou při procházce lesem opuštěný komplex, jehož součástí je fakt hluboká díra, která evidentně nemá přirozený původ. Když se pak děti ztratí a zase objeví, je celkem jasné, co může za jejich podivné chování. Jasně, tohle všechno už jsme několikrát viděli a vedle The Children by si člověk vzpomněl na pár dalších podobných záležitostí. Nicméně tady jsem s tou kopírkou neměl problém. Nevím, jestli to připadalo jen mě, ale cítil jsem tu jakýsi retro nádech ať už co do vizuálu, tak co do muziky, což se mi líbilo. Fajn byli i herci, pokud tedy vezmu v potaz ty dospělé. A film ani příliš nenudil, přičemž konec byl celkem slušný napínák. Mínusem jsou představitelé dětí, ze kterých bych si fakt do trenclí neucvrknul a i když jsem tvrdil, že mi tu opisování moc nevadilo, tak některé šablony byly přeci jen obšelhlé až příliš. A navíc mi tu chybělo vysvětlení, o co vlastně šlo, což je trend, který nenávidím. I tak to ale stačí na lehký nadprůměr. 60% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Som rád, že som nedal na tunajšie hodnotenia, lebo taký zlý tento film rozhodne nie je. Má v sebe samozrejme niečo z The Children, ale omnoho viac mi pripomínal podarený írsky The Hole in the Ground, hoci jeho kvalít nedosahuje. Opäť dve podivné ratolesti, ktoré po objavení podivnej jamy zmenia svoje správanie a rozhodnú sa porátať s chudákmi rodičmi, klasika. Radšej by som bol, keby z tých detí išiel aspoň trochu strach, ale tieto boli „iba“ vyložene odporné. Ku koncu to bolo celkom napínavé. Je to priemerný horor, ktorý možno neutkvie v pamäti dlho, ale ničím ma neurazil, nenudil a ubehol rýchlo. ()

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v New Orleans. (Arsenal83)

Reklama

Reklama