Reklama

Reklama

The Climb

(pořad)
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
USA, 2023

Tvůrci:

Jason Momoa

Režie:

Scott Duncan

Účinkují:

Jason Momoa (moderátor), Chris Sharma (moderátor)

Obsahy(1)

Legendární americký lezec Chris Sharma a hollywoodský herec Jason Momoa vystupují v nové televizní seriálové show The Climb, v níž bude soutěžit skupina nejlepších světových amatérských horolezců v lezení na skalách. Lezci otestují své schopnosti, sílu a odvahu na různých destinacích po celém světě. Mezi něž patří deep watter solo (DWS) nad mořem na Mallorce, sportovní lezení i bouldering, tradiční lezení po vlastním nebo vícedélkové lezení ve Wadi Rum v Jordánsku. (MatyRock)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Erenas 

všechny recenze uživatele

POZOR POZOR! SPOILERS!  Jason Momoa je vždy v seriálu jen 5 min na začátku ... a pak už ne.. POZOR POZOR! SPOILERS! Pro milovníky reality show je to nuda a pro milovníky lezení, je tam málo lezení ... Čekal jsem, že to bude víc jako záznam z lezeckých festivalů, kde na konci bude soutěž a pak rozstřel - chyba. Bohužel se v seriálu vlastně leze málo - trochu mi vadilo, že je to o hop nebo fail - lezení obzvlášť na laně by mělo nabádat k opatrnosti a promýšlení, ne k riskování. ()

pencho

všechny recenze uživatele

Pozor! Jedná se o reality show, ne o nějakou idylickou sérii o lezení s Jasonem Momou nebo Chrisem Sharmou, kteří údajně ani v seriálu, což se týká hlavně Jasona, moc nejsou. Je to parta lidí, kteří nejsou moc sympatičtí, mají klasické reality-show povahy a nejsou to ani úžasní lezci. Nechci tvrdit, že se jedná o špatné lezce, to vůbec ne, ale jsou na úrovni, která není tak obdivuhodná, aby bylo zábavné se na ně koukat. Zároveň pokud zvážím dojemný monolog Chrise Sharmy na začátku pilotu je překvapivé co z této show udělali. Lezení je i dnes stále velice okrajový a alternativní sport, který je hodně založen na charakteru, přátelství a bytí v přírodě. Proto se mi zdá Hollywoodská reality show o lezení tak paradoxní. Chápu, že lezení už dnes není úplně v éře Hippies přespávajících v Yosemitech, ale i tak si sami řekněte jaký typ lezců by odsouhlasil úˇcast v reality show, ne ten sympatický jako Adam Ondra, Alex Honnold nebo Dean Potter, ale spíš ten, který leze proto, aby se mohl vyfotit na Instagram, a takový lezci, s tím, že nejsou ani profesionálové, nedodávají show nic než jen nepotřebné drama. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama