Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No ja se u toho bavil vyborne, ale to hodnoceni celkem chapu. Samozrejme, ze to je kokotina s debilnim pribehem, ale proste desne zabavna. Hlavni predstavitele jsou v poho, i kdyz Cuba Gooding se tam spis jen trapne xichti, ale hlavne Horatio Sanz coby Nick je fakt vostrej. Teda aspon v prvni hodine, kdyz ma z teplousu strach, protoze nich tam je fakt jak nasrano az je to misty nechutny. Kdyz si pak zacne uvedomovat, ze to jsou fajn lidi, tak uz to tak vtipny neni a kdyz se ke konci Gooding sblizi s Roselyn Sanchez (ktera je fakt dost dobra) a je to spis romanticky, tak uz to je taky na prd. Ale ta prvni hodina fakt stoji za to, samozrejme tu je i spousta traparen, ale povedenejch vtipu tam je vic. Jen je trochu smutny co udelali z Rogera Moora. Asi ma malej duchod, ze hraje v takovejhle uchylarnach. Je to tak na 3*, ale za to svedsky druzstvo musim hvezdicku pridat. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich najobľúbenejších komédií vôbec. Výborná uletená komédia, v ktorej som sa toľko nasmial vtipným situáciám, ale aj mnohokrát som sa veľmi pobavil u dvojzmyslov, narážok a perfektných po väčšinou urážlivých alebo "teplých" hlášok. Predovšetkým základná myšlienka - teplá plavba namiesto parníka plného ženských, sa mi veľmi páči. Vo filme však nájdete aj veľa krásnych žien (zo Švédska) hlavne teda krásnu Victoriu Silvestedt. Skvelá komédia s množstvom humoru a skvelým komediálnym hercom Cubom Goodingom Jr. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pokud je tu komedie ještě pořád od toho, aby co nejvíc lidí pobavila a ne co nejmíň urazila, pak nechápu, v čem je problém...? Smál jsem se teploušům, protože byli vtipní, ne teplí, a stokrát raději bych šel na kafe právě s nima, než se zdejší armádou odpadních bojovníků. No a pak je tu ještě taková maličkost, že ta loď byla napěchovaná kráskami v napěchovaných bikinkách, kvůli kterým bych vzal i práci na pozici kormidla. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu blbost - v jedné věci ovšem obal DVD pravdu má - ještě že přijel švédský opalovací tým! Aspoň bylo na co se dívat. P.S. Taky jste přemýšleli o tom, jestli to publikum, pro které je tenhle film primárně určen, pochopilo třeba význam slova lascivní, které jedna postava v průběhu filmu vyřkne? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám tuhle komedii prostě rád. Je to strašná blbost, ale viděl jsem ji kdysi jako mladší, někdy pubertě, což byl asi ten nejvhodnější věk, a tlemil jsem se u ní jak cvok. Uvízla mi v paměti, a tak jsem se k ní chtěl vrátit. Teď je prostě vidět, že je to strašná blbost, ale stejně si nemůžu pomoct, ta nostalgie je tu cítit, ale jsou zde prostě místa, která jsou vtipná, a stejně tak postavy, které jsou výborné, anebo minimálně sexy (no dobře, ta je jen jedna). ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • Will Ferrell a Artie Lange se měli v jedné scéně políbit, ale Lange to odmítl. (HappySmile)
  • Konstruktér Charles Breen postavil v Kolíně nad Rýnem na zvukovém jevišti všechny soukromé kajuty, chodby a most, které se jakože nacházely na výletní lodi. (HappySmile)
  • Natočeno už v roce 2001, ale v amerických kinech uvedeno až v roce 2003. (HappySmile)

Reklama

Reklama