Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a občas dokonce i vtipné. Vcelku dobrý nápad s humorný pohledem na homosexualitu a homofóbii. Parťáci Horatio Benz a Cuba Gooding Junior skvělé baví. Švédský opalovací tým s Victorii Silvstedt jsou jako hrozinky a brusinky v koláči. Roger Moore je už jen symbolická třešnička na dortu nebo vlastně koláči. Jen se možná nedopekl nebo připekl. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Neviem, ale Cuba Gooding Jr. by sa mal komédiam vyhýbať ako upír cesnaku. Toto (a vlastne všetky jeho komediálne úlohy) je čisté zúfalstvo. Komik to nikdy nebol a nebude, tak by sa už mohol konečne zobudiť z toho sna a neobťažovať nás takýmito hovadinami. Jeho prekryvený ksicht a snaha zahrať na veselú strunu sa kompletne míňa účinku a trapnosť z neho vyviera ako večera z ťažkého alkoholika po požití dennej dávky červeného vínka a lacnej vodky. Ocenia len sklaní priaznivci Barbary Streisandovej s homosexuálnymi skolnmi. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zatracenej jeseter !! Trenérce shořela minda !!" ;) Přiznávám bez mučení, že jsem tuhle v důsledku hodně nevkusnou šmíru viděl už několikrát a ačkoliv Boat Trip klesá ke dnu rychleji než Titanic, byť si to narozdíl od jeho pasažérů naprosto zaslouží, skýtá několik spíše nepodstatných ale, která mi zkrátka nedovolí ji pokrytecky rovnou odepsat.. Jednak se musí nechat, že chemie mezi Goodingem Jr. a rozkošnou snědou kráskou Roselyn Sanchez působí skoro až hmatatelně, pak je tu samozřejmě pro potěchu mužského heteráckého oka ten švédský tým vyprsených blondýnek, ale především starý lišák Roger Moore, který ač je ho jednomu až upřímně líto, činí většinu svých výstupů přes obludný scénář nesmírně vtipnými.. Ten spáchal mistr buranského supertrapna Mort Nathan, který mě už jednou doslova znechutil svým Kingpinem, v jehož duchu lascivního humoru kráčí i právě tenhle kousek, vyprázdněná crazy komedie, která krade nápady z Někdo to rád horké, aby si s nimi vytřela řiť a ještě se tomu hurónsky smála.. Hloupé, většinou urážející, leč natočené s nesmírnou lehkostí toaletního papíru.. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu blbost - v jedné věci ovšem obal DVD pravdu má - ještě že přijel švédský opalovací tým! Aspoň bylo na co se dívat. P.S. Taky jste přemýšleli o tom, jestli to publikum, pro které je tenhle film primárně určen, pochopilo třeba význam slova lascivní, které jedna postava v průběhu filmu vyřkne? ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Sexistické, tuctové, s otrasnými hereckými výkonmi, navyše s otrasnou homosexuálnou témou vnútri. Prostredie to zachraňuje, ale inak je to len komerčná záležitosť, ktorou nás kŕmili a vlastne ešte kŕmia naše televízie. Takéto filmy vznikali ako na nejakom výrobnom páse a nebolo k tomu treba ani veľa umu. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • Natočeno už v roce 2001, ale v amerických kinech uvedeno až v roce 2003. (HappySmile)
  • Konstruktér Charles Breen postavil v Kolíně nad Rýnem na zvukovém jevišti všechny soukromé kajuty, chodby a most, které se jakože nacházely na výletní lodi. (HappySmile)
  • Když se hádají 2 dívky ze švédského Opalovacího týmu a havajského Tropického týmu, opravdu mluví švédsky. Nicméně titulky nemají nic společného s tím, co opravdu říkají. (HappySmile)

Reklama

Reklama