Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

Torision 

všechny recenze uživatele

"A jentak mezi námi, je na lodi hodně voňavejch prdelek?" Tohle je dost průměrná komedie, která ale nenudí a navíc obsahuje i pár hodně dobrejch scének, jako když se Jerry s Nickem dozvěděj, že jsou vlastně na lodi plný bukvic nebo když Roselyn Sanchez ukazuje tu felaci s banánem. Navíc Roger Moore je fakt kabrňák a hraje toho postaršího buzeranta fakt přesvědčivě ("Páreček?"). Jo a taky kopa švédkejch modelek. Dávám tomuhle 60% ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Božínku, to byl ale hloupý, odporný a plytký film. Fuj, fuj. Jednou jsem si s Diegem udělal hezký výlet na pramičce na Máchově jezeře. Při každičkém záběru Diegovy svaly na mohutných pažích hrály serenády na oslavu jeho mužství, zapadající slunce se odráželo od jeho vypracovaného naolejovaného těla a já hrál na loutnu a pěl nejkrásnějším slavičím hlasem. Večer jsme si pak rožnili na ohýnku žužu a já se báječně bavil Diegovým moudrým intelektuálním humorem. Takhle mají vypadat vyjížďky na vodu s přáteli a ne jako tahle nejapnost, které se může zasmát snad jenom nějaký omezený homofobní heterák bez kapky nadhledu. ()

Reklama

ripo odpad!

všechny recenze uživatele

To je až nepochopiteľné , po akej horskej dráhe dokáže jazdiť Cuba Gooding, čo sa týka kvality filmov. A to už vôbec nehovorím o Rogerovi Mooreovi, ktorý bol asi vydieraný za nejakú šialenú zvrátenosť, že hral v takejto úbohej sračke ... Film, oproti ktorému je American Pie vysokointelektuálna psychologická dráma ... ()

demented 

všechny recenze uživatele

Neviem, ale Cuba Gooding Jr. by sa mal komédiam vyhýbať ako upír cesnaku. Toto (a vlastne všetky jeho komediálne úlohy) je čisté zúfalstvo. Komik to nikdy nebol a nebude, tak by sa už mohol konečne zobudiť z toho sna a neobťažovať nás takýmito hovadinami. Jeho prekryvený ksicht a snaha zahrať na veselú strunu sa kompletne míňa účinku a trapnosť z neho vyviera ako večera z ťažkého alkoholika po požití dennej dávky červeného vínka a lacnej vodky. Ocenia len sklaní priaznivci Barbary Streisandovej s homosexuálnymi skolnmi. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Skvělý Cuba Gooding Jr., "Hektor", který nechce být tahán ani za nohu ani za fusekly a je hasič a je "zářím v jejich kalendáři", a plno "natěšených" chlapů na lodi, plné lásky :D Co si hlavně vybavuju, je příšerná švédská trenérka, pak plno plavek a vnadných švédských krásek a párty a párty a párty. Zajímalo by mě, zdali Roger Moore věděl, do čeho jde :D Já rozhodně vím, že to dalších tak 20 let vidět nechci, i když tam bylo pár vtipných momentů a ten film rozhodně není zase tak příšerný. Na kterém nejneobvyklejším místě jste souložil? Na ženský :D .D ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • Konstruktér Charles Breen postavil v Kolíně nad Rýnem na zvukovém jevišti všechny soukromé kajuty, chodby a most, které se jakože nacházely na výletní lodi. (HappySmile)
  • Natočeno už v roce 2001, ale v amerických kinech uvedeno až v roce 2003. (HappySmile)
  • Když se hádají 2 dívky ze švédského Opalovacího týmu a havajského Tropického týmu, opravdu mluví švédsky. Nicméně titulky nemají nic společného s tím, co opravdu říkají. (HappySmile)

Reklama

Reklama