Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a občas dokonce i vtipné. Vcelku dobrý nápad s humorný pohledem na homosexualitu a homofóbii. Parťáci Horatio Benz a Cuba Gooding Junior skvělé baví. Švédský opalovací tým s Victorii Silvstedt jsou jako hrozinky a brusinky v koláči. Roger Moore je už jen symbolická třešnička na dortu nebo vlastně koláči. Jen se možná nedopekl nebo připekl. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Scénář vypadá, že byl psán pro někoho z „komiků“ typu Martin Lawrence či Eddie Murphy. Naštěstí je Cuba Gooding Jr. příliš dobrý herec na to, aby sklouzl k jejich upocené trapnosti. Pár dobrých fórků tu je, Roselyn Sanchez mi přijde víc sexy než celé švédské opalovací družstvo a pokud nejste příliš nároční, může vás film trochu pobavit. ()

Reklama

fleker 

všechny recenze uživatele

tak nevim proc...ale furt se mi vtlouká dohlavy ten agločeskej paskvil plnou parou back...a ne a ne ho dostat z šišky...plnou parou back, plnou parou back...zní to trochu jako paroubek co?..ale nebojte....ani jirka ani harry potr...proste nic co by melo mit neco spolecnyho s bradavicema se v týhle fakingšajze komédii nevyskytuje...naopak....vsichni tu maj pekne cistounkou plet a dokonale vyholena podpaždi.. ( taky bys to mel nekdy zkusit jiří,,,,,možná by ti kluci ve sněmovne přestali řikat ježimamut)...v hlavni roli zebrická dvojka, která si pod nalepkou: -moje prdel by moc rada, nasla svyho kamarada- , hraje na willyho mlhu ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No ja se u toho bavil vyborne, ale to hodnoceni celkem chapu. Samozrejme, ze to je kokotina s debilnim pribehem, ale proste desne zabavna. Hlavni predstavitele jsou v poho, i kdyz Cuba Gooding se tam spis jen trapne xichti, ale hlavne Horatio Sanz coby Nick je fakt vostrej. Teda aspon v prvni hodine, kdyz ma z teplousu strach, protoze nich tam je fakt jak nasrano az je to misty nechutny. Kdyz si pak zacne uvedomovat, ze to jsou fajn lidi, tak uz to tak vtipny neni a kdyz se ke konci Gooding sblizi s Roselyn Sanchez (ktera je fakt dost dobra) a je to spis romanticky, tak uz to je taky na prd. Ale ta prvni hodina fakt stoji za to, samozrejme tu je i spousta traparen, ale povedenejch vtipu tam je vic. Jen je trochu smutny co udelali z Rogera Moora. Asi ma malej duchod, ze hraje v takovejhle uchylarnach. Je to tak na 3*, ale za to svedsky druzstvo musim hvezdicku pridat. ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie natolik trapná a zbytečná, že mě nenapadá, kdo by byl ochoten se na ni dobrovolně koukat. Ale kdybyste si tím očistcem přeci jen museli projít, doporučuji se pořádně opít, ono už se to z té hlavy nějak vytratí. Žel bohu, jsem abstinent. O důvod víc proč začít pít? Myslím že nikoliv, přijdou horší. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • V závěrečné scéně se má Jerry (Cuba Gooding Jr.) tandemovým seskokem dostat na loď, na které se plaví Gabriella (Roselyn Sanchez). Jerry je vystrašený, bojí se výšek. Jeho tandemový parťák Lloyde (Roger Moore) jej ujišťuje, že se nemá čeho bát, protože on32 let pracoval ve službách Jejího veličenstva. Představitel Lloyda, Roger Moore, si zahrál v mnoha bondovkách coby agent 007 ve službách anglické královny, na což odkazuje jeho replika. (Lenniah)
  • Natočeno už v roce 2001, ale v amerických kinech uvedeno až v roce 2003. (HappySmile)
  • Konstruktér Charles Breen postavil v Kolíně nad Rýnem na zvukovém jevišti všechny soukromé kajuty, chodby a most, které se jakože nacházely na výletní lodi. (HappySmile)

Reklama

Reklama