Bleskový Jack

USA / Austrálie, 1994, 94 min

Simon Wincer

Bruce Rowland

• Gemini

Nejlepší westernová komedie je Podporujte Svého Šerifa, těsně následovaná Maverickem. Bleskový Jack jim nesahá ani po kotníky. No, po kotníky možná sahá, ale nic extra to teda není.(23.5.2003)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $16,821,273Tržby Celosvetovo $18,600,000(25.10.2009)

Neviděl jsem to celé, ale to co jsem viděl se mi poměrně líbilo. Paul Hogan má tentokrát místo nože rychlé kolty a nemluvícího parťáka Cubu Gooding Jr.. Bohužel Krrodýl se mi líbil více, ale zase lepší než ten z roku 2001.....(26.1.2008)

mnohem mnohem lepší jak krokodýl dundee 3(17.12.2005)

Já se bavil velice dobře. "Nikdo ani hnout, nebo vodstřelím toho negra!" :)(28.2.2009)

Docela vydařená westernová komedie. Paul Hogan sice bez svého nože, ale za to s rychlými kolty je sice dobrý, ale mě nejvíce zaujal Cuba Gooding jr. jako němý Ben. O komické situace ve filmu není nouze a nuda také žádná není. Zkrátka příjemná oddychovka na odreagování. Nic víc nic míň (ani nemělo být).(19.2.2005)

HUDBA: Bruce Rowland(29.9.2006)

Hogan prostě nezklame..(13.1.2012)

Nečakane zábavné. Veľmi dobrá kombinácia hercov. Trochu slabšie ako MAVERICK, ale veeeľmi príjemné...(12.4.2009)

Další povedená Hoganova komedie!(24.2.2006)

Dle mého názoru poněkud podceňovaná komedie "krokodýla" Paula Hogana a pistolníkový, který už poněkud ztrácí zrak...(5.6.2007)

• Beky

Prostě je zbožňuju...komedie, které si můžu zapnout kdykoliv a neštvou mě!! Nejsou z těch nejlepších, některé ani nepřelezou 40% mého objektivního hodnocení, ale co naplat, já je mám rád a subjektivně se drží kolem 80%:))!! Bleskovýmu Jackovi jednoznačně ubližuje statická kamera, zabírá se úplně všechno a strašně dlouho, chápete ne??...prostě jednotlivé scény trvají jakoby strašně dlouhou dobu, při tom ve skutečnosti jsou krátké!! Tím pádem nefunguje dobře střih, tím to bude!!...a taky se nic extra neděje, takže nuda kouká z každého záběru!!...jenomže mě to nevadí a koukání na dva potrhlé psance je dostatečnou odměnou:)!! Některé scény jsou super zahrané, mezi aktérama to jiskří parádně!! Jednou větou: Když pojedeš se mnou, možná že si o tobě vymyslim ještě spoustu vtipů, ale už nikdo jiný!!(28.1.2008)

• Bouřňák

Překvapivě koukatelné - nebo spíš slyšitelné. Měl jsem to puštěné v TV při práci na PC a nepřepnul jsem to, takže není to asi úplný brak. Ale koukat bych na to nechtěl :-)(23.12.2005)

• sedm.1

Film docela rychle uběhne,asi dvakrát jsem se od srdce usmál,dva hlavní představitelé jsou v pohodě,ale tato westernová komedie je až moc hloupoučká,takže jednou a dost.(25.12.2005)

Krokodýl Dundee jak ho málokdo zná. Vidím, že mnohé spíše těnto snímek nechytl. Mě ale ano! Bavil jsem se a P. Hogan u mě rozhodně neklesl ani o 1mm.(28.10.2010)

• ondrula

Tak je to taková nenáročná komédie z divokýko Západu. Ani nevím, jak to hodnotit. Když jsem totiž byl malej, plakát k tomuhle filmu pověsil náš fotr z nějakýho záhadnýho důvodu na hajzl a ten tam visel snad deset let... takže znám každej záhyb kůže Cuby Gooding Jr. a každej vlásek Beverly D'Angelo a samotnej film se mi už moc nevybavuje.(18.5.2011)

Výborná westernová komedie srovnatelná třeba z Melovým Mevericem. První film kde jsem zřel Cubu z luparou, jak nosí varlata kolem krku. Opět trochu nadsazuji, protože jsou zde všichni neobjektivní a leč není Hogan v kurzu tak i výbornému vtipnému filmu mlaskají 2 hvězdy, když si přitom zaslouží 4!(29.12.2011)

Charisma Paula Hogana je zřejmě určená ke svému erbovnímu charakteru Dundeemu. Tohle možná jako komedie splnilo ve své době předpoklady, když si to ovšem srovnám se žánrově stejným Maverickem, je to slabší.(5.1.2012)

Paul Hogan v pro mě netradiční roli stárnoucího pistolníka rozesmát umí, ale jakmile jste jednou viděli Krokodýla Dndeeho, čekáte jaksi o trochu víc.(18.1.2009)

• Sign

...(22.5.2010)