Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S blížícím se pádem Saigonu se kapitán potýká s komunistickou stranou, jihovietnamskou armádou, svým nadřízeným ze CIA a vlastním svědomím. (HBO Max)

Recenze (7)

mira007 

všechny recenze uživatele

Špionážní dobovka se zajímavým námětem a výborným Downeyem Jr. , ale tak nějak první díl nepřesvědčivě, dost se tlačilo na pilu a ta závěrečná scéna odletu pod útokem dělostřelectva byla tak debilní, že výsledný dojem z prvního dílu 2 hvězdy. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

První díl končí odletem. A musím moc pochválit tvůrce, že to vypadá, jak to vypadá. Skvěle si prohráli s vedením příběhu v rámci toho, jak jim změna formátu dovoluje. A to moc oceňuji, protože to nebyla snadná práce. Všechny palce nahoru  :) ()

Jacob23 

všechny recenze uživatele

Za mě 1. díl fakt naláká - každého kdo se trochu zajímá o Vietnamskou válku tohle musí potěšit. Intriky mezi 3 nejlepšími kámoši jsou zábavné a konec je výborné vyvrcholení. Downey je očekávaně super ale hlavní postava i herec je ještě lepší.. 4,5* ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

1.diel splnil všetko, čo som od toho očakával, spoznávame postupne hl.postavu, aj tie vedľajšie,  navyše je to zasadené do iného prostredia,  ako sme pri takýchto  filmoch o Vietname zvyknutý. Dej zatiaľ neprináša  nič co by som nevidel už pri iných seriáloch, ale aj napriek tomu mam veľké nádeje, že si tvorca dal záležať na charakterovom  vývoji hl. Postavy, čo by mohlo byt pre diváka zaujímavejšie,  aj osobnejsie.  Po prvej epizode optimistické  4*, ale s pocitom, že seriál môže  byť veľké pozitívne  prekvapenie. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama