Reklama

Reklama

Odemčená identita

  • Jižní Korea Unlocked (více)
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní
Jižní Korea, 2023, 117 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Ztratit mobil se prostě nevyplácí! Ten její se totiž dostal do rukou nebezpečného muže, který teď přes něj sleduje každý její krok. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Telefónny psychopat používa telefóny na svoje choré nápady a ponaučenie z toho plynie také, že netreba byť na telefónoch príliš závislý a hlavne nie je dobré ich strácať a znova nájsť. Stalker thriller ale mohol priniesť viac rušivých scén, ktoré by človeka odradili od blúdenia po ulici s ksichtom nalepeným na displej. ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

Podobný počin ako pár rokov stará Sosyeolpobia, pojednávajúci o nebezpečenstve moderných technológií. Zo Socialfobie si toho veru veľa nepamätám, a obávam sa, že Unlocked na tom skončí o pár hodín rovnako, keďže po Jung_E nám Netflix naservíroval tento rok druhý neveľmi zaujímavý kórejský film. Začíname zaujímavou kamerou na život cez mobil, zaujímavou zápletkou (pri ktorej ma prvý záber v lese mierne nadhodil), avšak čím dlhšie film pokračuje, tým viac mu dochádza para, tým viac stráca na zaujímavosti, až nakoniec ho takmer dokonale vystihuje sterilný dizajn kúpeľne. Záporák je nevýrazný a dosť by mu (aj záverečnému odhaleniu) prospelo, keby sa jeho identita odhalila až na konci. Taktiež hlavná hrdinka je dosť hlúpa a naivná a jej vzťahu s otcom som akosi neveril. Celkom určite by filmu prospela kratšia stopáž, lepšie vyjadrenie motivácií a ideálne aj lepšia hudba. Tl:dr; For the love of god, make it shorter. Aspoň, že tatko mal doma pekné Patio. 45%, 2* ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

JAK... jak.. se z tak skvělýho filmu stalo 10 MINUT PŘED KONCEM takový klišé? začátek byl úžasnej. jako kdybych se znovu dívala na první sérii you. týpek (aka korejská verze joe goldberga) lišácky ukradl mobil hlavní postavě a to odstartovalo vtíravé sledování kamerou a odposlouchávání z mikrofonu. v podstatě jsme věděli, kdo je vrah (i když... vážně jsme to celou dobu věděli?), takže postupný odkrývání identity se nekonalo. jakože stejně by bylo celkem obvious kdo by ten stalker nakonec byl (vždycky je to ten nejvíc sexy muž!), ale nevadí. potom se změnila atmosféra. žánr drama... hmm, tak proč mi někdy přišlo, že sleduju komedii? některý části byli fakt k smíchu. například jak se objevil za tím gaučem bylo docela směšný. nicméně trapnost nabere nejvyšší otáčky v posledních minutách. věděla jsem, že přesně tohle ta borka udělá. i reveal byl debilní. v hlavě jsem si slíbila: "jestli tohle udělá, tak dostane 2 hvězdičky!!!". no a ona to udělala. takže 2/5, není zač. mimochodem, ten vrah byl mega roztomilej. úplně bych ho zatahala za ty jeho krásný tvářičky! 😻 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dobré bohužel je to zbytečně dlouhé a ke konci tomu dochází dech. Škoda je i to, že jí nikdo nic takřka nedělá a víme od začátku kdo to je.  Ženská jede autobusem a ztratí telefon najde ho chlápek a jelikož má obchod na zjištění hackování mobilů tak jí ho hackne a pak vrátí. Díky tomu ví vše co dělá a tenhle chlápek už zabil dříve několik ženských a jednoho chlápka a policie po něm jde. Hlavní policajt si myslí, že je to jeho ztracený syn a tak nechce vzbudit velkou pozornost. 60 procent ()

Drozdo57 odpad!

všechny recenze uživatele

Mohol to byť celkom zaujímavý nápad. Ale hlavná hrdinka sa prvú hodinu a pol chová úplne vypatlane, bez akéhokoľvek uvedomenia o bezpečnosti. Idem Ti vymeniť display, daj mi kód na odomknutie telefónu? Ok, to možno ešte beriem. Ale od druhej hodiny to ide úplne z kopca, všetci sa tam chovajú ako banda blbcov a v momente, keď toho chalana nechali na ulici ísť, pretože sa im začal vyhrážať obvinením z policajného obťažovania som to vypol. Natvrdo. Vôbec ma nezaujíma ako to skončí (ano viem o tom twiste a stále sa tí policajti zachovali ako neschopní idioti). Je to píčovina. P.S. Ešte že u nás v ČR by takýmto spôsobom sledovania mi začali posielať od T-mobile upozornenia na prekročenie dátového limitu za pár hodín. lol... ()

Galerie (82)

Zajímavosti (5)

  • Film sa natáčal od marca do júna 2021. (Arsenal83)
  • Úvodní píseň filmu je „Hello“ od PiPiBand. Později ve filmu Na-mi (Woo-hee Cheon) prodává jedno z CD skupiny Jun-yeongovi (Siwan). (mikki089)
  • Úvodní telefonní sekvence filmu obsahuje několik momentů, které předpovídají děj filmu. (mikki089)

Reklama

Reklama