foto

Siwan

  • nar. 1.12.1988 (30 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Boolhandang
2016 Oppa saenggak
Wonlain
2013 Byeonhoin
Misaeng peurikwol
2011 로닌 팝

TV seriály

2017 Wangeun saranghanda (TV seriál)
2014 Misaeng (TV seriál)
Teuraiaenggeul (TV seriál)
2013 Ilmalui soonjung (TV seriál)
Yeonaereul kidaehae (TV seriál)
2012 Eungdaphara 1997 (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
Jeokdoeui namja (TV seriál)
Seutaenbai (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
2010 Geomsa peurinseseu (TV seriál)
Geulroria (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 나는 남자다 (TV pořad)
2013 화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
가족의 탄생 (TV pořad) - mod.
정글의 법칙 (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace