Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Cole kdysi býval specialistou na likvidace ve službách CIA. Dnes je však detektiv ověšený korálky vyznavačem buddhismu a právě přiletěl z New Yorku do Los Angeles, aby pomohl dopadnout masového vraha, který brutálně vraždí katolické manželské páry a poté je vždy ukřižuje na zdi. Jack tvrdí svému novému parťákovi, místnímu černošskému detektivovi Jimu Campbellovi, že poslední vraždy nespáchal hledaný psychopat. Je přesvědčen, že vraždy jsou dílem profesionála, ale vzápětí se sám ocitá v podezření, protože jednou z obětí byla jeho první manželka Ellen a na jejím těle byly nalezeny jeho otisky prstů. Jim se mu však rozhodne věřit a pomáhá mu v pátrání i poté, co je z případu odvolán. Když byl dopaden duševně chorý psychopat, pokračuje Jack v pátrání na vlastní pěst. Postupně zjistí, že za vraždami je jeho bývalý nadřízený Smith, který společně s obchodníkem Deverellem a ruskou mafií prodává chemické zbraně Srbům. Čím víc se blíží odhalení zločinů, tím větší je ohrožení jeho života. Jack si však se všemi útoky mafie dokáže poradit, a dokonce se mu podaří rozpoutat přestřelku mezi ruskými mafiány a Deverellovými muži. S šéfem jeho ochranky Donaldem Cunninghamem, který je skutečným pachatelem posledních vražd, se však musí pustit do boje sám. (TV Nova)

(více)

Recenze (257)

5150 

všechny recenze uživatele

GLIMMER MAN byl před lety uveden také do kin a udělal na mě dobrý dojem, bohužel po druhém zhlédnutí už zdaleka ne tolik. Jako ve většině Seagalovek, tak i zde je kladen větší důraz na jednotlivou akci, než na samotný příběh, což je škoda. Bohužel ani hlášky (Wayans) mi nepřišly bůhvíjak úžasné, byť je tady mnozí vyzdvihují. Nicméně v rámci toho, co Seagal točí dnes, je tohle pořád ještě luxusní záležitost. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Dříve mi Seagalovky nevadili, koukal jsem na ně i docela rád, ale postupem času to přestává bavit. Pořád stejný. Něco jako Chuck Norris. Tohle mělo sice trochu příběh oproti jiným, ale zásadně mě tu štval Ivory Wayans a Steven jakbysmet. Jedna z těch horších Seagalovek na který se už skoro určitě nepodívám. 20% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když člověk zabíjí jiné lidi, je označen slůvkem vrah. Když vrah zabijí ve městě, kde je policajt Steven Seagal, už to není vrah, ale sebevrah. Steven Seagal vyšetřuje v Los Angeles tak zapáleně že přidělá práci úředníkům na magistrátu hlavního města Kalifornie - Los Angeles, ti totiž musí na rychlo začít schánět obrovský nezastavěný pozemek na vybudování nového hřbitova. Na branách největšího hřbitova v USA pak bude nápis : "Na tento hřbitov dodává mrtvoly výhradně a pouze Steven Seagal" . ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Glimmer Man je vynikající akční thriller, který je velmi napínavý a který se úplně liší svým pojetím od ostatních filmů Stevena Seagala. Film má originální děj a velmi dobrý scénář. Keenen Ivory Wayans se výborně doplňuje se Stevenem Seagalem. Ve filmu je plno bitek (mně osobně se nejvíce líbila ta v restauraci, kde Steven pomlátí všechny členy ostrahy) a rovněž mnoho dobrých hlášek. Herci ve vedlejších rolí byli také dobří, takže není co řešit, dávám pět hvězd. Naprosto nechápu tak nízké hodnocení filmu tj. 57%. Film by si zasloužil 75%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná „seagalovka“, přesto jedna z těch posledních opravdu dobrých, které se nemají ještě za co stydět. Steven Seagal ještě pořád ve slušné formě si bojové scény vyloženě užívá a nemusí tu úřadovat zběsilý střih, aby zakryl jeho těžkotonážní váhu a zpomalené reflexy (jako tomu je u většiny pozdějších filmů – o těch nejnovějších raději nemluvím). Glimmer Man nám rovněž nabídne slušnou atmosféru, stejně tak i porci vtipných (trefných) hlášek – především v podání Ivory Wayanse, který mu zdatně sekundoval. Po akční stránce to taky nebylo vůbec špatné. Prostě lepší průměr. 60% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Po dokončení filmovania Warner Bros. vykonali dodatočné úpravy, aby z filmu spravili tradičnú "seagalovku" – zrýchlili tempo scén, vystrihli mnoho komediálnych scén medzi ústrednou dvojkou a tiež takmer všetky scény s detektívovou (Steven Seagal) manželkou. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama