Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem vyrůstal na Tomovi a Jerrym a prostě jsem jě miloval. Nebo spíše Toma, jelikož jsem Jerryho vždy považoval za hlavního padoucha a z duše jsem ho nenáviděl (už to tak mám - stejné u ptáka Uličníka, Zajíce z Jen počkej zajíci apod.). Nicméně nyní už mě vůbec nebaví. U Oggyho je to však úplně něco jiného, tady totiž miluju všechny postavy a vždycky jsem vysmátý od ucha k uchu. Ale třeba na Simpsonovi to zase dosahovat nemůže. Takže hezké 4 hvězdičky. ()

chelsea17 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, tak ani nevím proč, ale po shlédnutí jsem měl pocit, že se pobleju ... Opravdu mi z toho bylo zle. Později mě to ovšem nějakým zázračným způsobem chytlo a už nepustilo. Je to nádherný animovaný seriál a nejvíc se mi líbí ta prostorová představivost, která mě vždycky dostane. ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je fujky fujky, nesnáším ho. Se snahou navázat na populárního Toma a Jerryho stvořili Francouzi nechutnou animací příšerky nezařaditelné k jakémukoliv živočišnému druhu, jakkoliv má být jedno z toho kočky a druhý šváb. Jednu hvězdičku jen za to, že to byl jediný pořad sledovatelný v Hotelu Grand v Larisse, kde všechno běželo v řečtině, jen toto ne :D ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Tak šialené, až to je geniálne. Pozeral som to už ako malý a po nedávnom zhliadnutí musím povedať, že ma to stále baví. A úvodná znelka je proste úžasná. :D 10/10! :) Disproporcie izieb a budov, zahrávanie sa s priestormi, všemožný situačný humor, absurdita a (naschvál) šialená animácia aká býva málokde. Toto sa nemôže niekomu nepáčiť :) Pobaviť to môže aj deti, ale skôr si to užijú starší :) S Tomom A Jerrym to má spoločné fakt iba námet :) ()

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodíval na základní školu, někdy v posledních letech povinné školní docházky, vysílala tento seriál Nova ve Snídani s Novou před, tuším, sedmou hodinou:-) První epizodu jsem viděl, když jsem vstával na sedm hodin, do školy jsem to míval sto metrů, takže i když od skončení Oggyho zbývalo do začátku vyučování pět minut, hravě bych vše zvládal na čas. Jenže to bych nesměl zůstat u televize ještě na zprávy. Pravdou je, že mě seriál moc nedostal například po stránce animátorské, více mě vždycky těší "umělecky pojaté" animované pořady, ale musím uznat, že když mi bylo čtrnáct, tak jsem se docela dobře bavil, těžko posoudit, jak bych reagoval dnes. 79% ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama