Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (129)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film, kde vztah diváka ke všemu, co bude následovat, dokonale definuje úvodní scéna s rapujícíma holubama, kdy se navíc během letu jeden vykálí druhýmu do ksichtu. Pobavilo vás to? Pak máte slušnou šanci, že si tenhle kastrát původních skečů dokážete užít. I s velkou dávkou pochopení "na cílovku" je mi ale osobně z výsledku hodně smutno. Většinu soubojových gagů Story vykrádá ze starých kraťasů, ty nové staví na moderních vychytávkách (dron, skateboard na ovládání) a nenachází v tom žádné nápady. Nastavení světa nejasné a jakkoli je interakce mezi animovanými a lidskými postavičkami technicky ok, ta stylizace prostě nepůsobí úplně přesvědčivě (tři dekády starý králík Roger to zvládl o poznání lépe). Chloë tu tak trochu hraje Michaela J. Foxe z Poslíčka, ale s o dvě třídy horším scénářem. Snad jen Michael Peña z toho všeho vychází docela se ctí. Zbytek je těžká bída. Že Toma dabuje černoch tomu neplánovaně dodává roztomile-sociální korunu. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

U dobrých komedií mám jedno zásadní kritérium: musí mě u nich rozbolet od smíchu bránice, jedině tak poznám, že jsou dobré. A to se mi teď stalo. Tak dobře jsem se už dlouho u nějakého filmového počinu nepobavila. V této komedii do sebe všechno krásně zapadá, herci jsou skvělí a neustálé špičkování Toma a Jerryho příběh jenom podtrhuje. Nápad skloubit hrané s kresleným je skvělý, nakreslená zvířata film krásně doplňují a popravdě, ani mi nevadilo, že to tak je. Toma a Jerryho znám jenom v kreslené podobě a nějaká počítačová napodobenina jich samotných by mi asi vadila. Tenhle film mě opravdu potěšil, má všechno, co by komedie měla mít, je skvělý na odreagování se a protože nikdy nejdu s davem, hodnotím jej nejlépe, jak můžu. Kdybych mohla, klidně mu udělím i dvojnásobné hodnocení, protože si myslím, že tenhle "risk" s hraným a kresleným chtěl opravdu velkou odvahu a výsledek určitě stojí zato. Ale to může být jen můj názor, samozřejmě. Jestli si chcete utvořit ten svůj, prostě se na tento film podívejte a neohlížejte se na počet negativních hodnocení, třeba se vám zrovna tenhle Tom a Jerry zalíbí ... ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Od "Tom & Jerry" som rozhodne neočakával kvalitný film. Najmä už len z titulu, že sa to odohráva v reálnom New Yorku a je to hybrid animácie s reálnymi hercami. Žiadny z týchto filmov nie je vysoko kvalitný a neponúka toho veľa. A tento nie je výnimkou. Poviem to na rovinu. Ak chcete kvalitnú zábavu s Tomom a Jerrym pozrite si staré krátke animáky od Freda Quimbyho. To je kvalitná dávka zábavy a tie príbehy majú dušu. To nie je prípad tohto filmu. Hlavná dejová línia ohľadom Chloë Grace Moretz nei je veľmi dobrá, plus je pravda, že Kayla vôbec nie je sympatickou postavou. Je to poriadna podvodníčka. No ak ona je podvodníčka, tak Jerry je tu doslova malý špinavý zlodej. Problémom je pre mňa aj skutočnosť, že niektoré gagy, ktoré sa tu dostanú v animovanej časti sú zrecyklované zo starých kraťasov. A hoci sú tie časti vtipné, tak opakovaný vtip už prestáva byť vtipný. Ale to isté by sa dalo povedať aj o scénke, kde Tom dostane bránou do hlavy a potom sa to niekoľkokrát zopakuje. Ale na druhú stranu zase film ukazuje čo asi väčšina ľudí bude chcieť. Naháňačku Toma a Jerryho, kde sa všetko okolo bude demolovať, uvidíme aj ich spoluprácu pre dobrú vec a okrem toho tie animované časti pôsobia veľmi prirodzene a fungujú. V jadre nemôžem povedať, že je to dobrý film, ale ako oddychový film na víkendové ráno je to v pohode. Ale nemyslím si, že fanúšikovia Toma a Jerryho to budú považovať za niečo výnimočné. Tí sa asi radšej vrátia k pôvodným starým animákom. Hodnotenie: C ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nenechte se mýlit, slavní myšák s kocourem nejsou hlavní postavy této trochukomedie. Hlavní hrdinkou je mladá dívčina, kterou vyhodí z práce a ona podvodem získá brigádu v luxusním newyorském hotelu, kde se má konat svatba století. Přípravy události naruší právě zlobivý Jerry a Tom dostane od slečny za úkol myšáka odstranit. Taky tady uvidíte rapující holuby, slony v porcelánu (doslova)... a to je asi tak všechno. Není to skoro vůbec vtipné a animace působí šíleně nepřirozeně. Děti se možná zasmějí, jednou to s nimi vydržíte, ale na opakované projekce rozhodně nedoporučuji. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som sa bál tej 2D animácie, ale prvé minúty ma presvedčili, že to bude v pohode. Ústredná dvojka robí presne to, čo robili aj v animákoch. Ubližujú si, naháňajú sa, robia si zle tými istými prostriedkami. Človek by čakal viac inovácie, ale aspoň si zaspomínate a prenesiete sa do detských čias. Interakcie so živými ľuďmi sú v pohode, natáčanie muselo byť zaujímavé a aj náročné. Dejovo som nečakal zázrak, veď je to Tom a Jerry, čo tam chcete vymyslieť? Pár krát som sa dobre uchechtol, Moretzka bola super a mal som z toho dobrý pocit. Za mňa super. 3 z 5 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Ve filmu se na okamžik ve scéně, kde číšník předává lahve šampaňského pomocníkovi, objeví známý zpěvák Ozuna v roli pomocníka. (padawan88)
  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)
  • Není to poprvé, kdy se Tom a Jerry objevili v hraném filmu. Poprvé se objevili jako „cameo“  ve filmu Anchors Aweigh (1945), ve kterém si Jerry zatancoval s Genem Kellym. Další filmové mihnutí proběhlo v Dangerous When Wet (1953). (10milda)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama