Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

pe3czech 

všechny recenze uživatele

Když jsem chodíval na základní školu, někdy v posledních letech povinné školní docházky, vysílala tento seriál Nova ve Snídani s Novou před, tuším, sedmou hodinou:-) První epizodu jsem viděl, když jsem vstával na sedm hodin, do školy jsem to míval sto metrů, takže i když od skončení Oggyho zbývalo do začátku vyučování pět minut, hravě bych vše zvládal na čas. Jenže to bych nesměl zůstat u televize ještě na zprávy. Pravdou je, že mě seriál moc nedostal například po stránce animátorské, více mě vždycky těší "umělecky pojaté" animované pořady, ale musím uznat, že když mi bylo čtrnáct, tak jsem se docela dobře bavil, těžko posoudit, jak bych reagoval dnes. 79% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nad tím tolik nepřemýšlel, teď mi ale dochází, že Oggy a švábi jsou takovou dost repetetivní variací na slavnou dvojici Tom a Jerry. Jen tady se role semtam prohazují a lstivých provokaterů je tu o něco víc. V době, kdy jsme seriál sledovali ve školní družině, se mi škodíci strašně zamlouvali. ()

Reklama

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Tak já vážně nevím, nejspíš jsem z jiné planety, ale Oggy a švábi mi připadají jako nehorázná blbost a nemám ani na to, abych to sledovala. S naprostým nepochopením a úžasem sleduji svoje osmileté já, jak se tímhle baví. Tehdy mi to připadalo průměrné, teď to vidím jako stupidní. Jiným se to může líbit, mě se taky líbí to, co ostatní považují za blbinu, ale já fakt nemůžu. ()

YoZo8 

všechny recenze uživatele

Vtipná animovaná rozprávka na pokračovanie. V desaťminútovke dostanete MAXimum štipľavého humoru, kde to miestami aspoň u mňa jemne presahuje medze. Pre úplne malé deti to nie je, ale pre odrastencov je to úplne v poho. Zúfalo-lenivý kocúr Oggy a jeho zlostný bratranec Jack, ktorí neustále poľujú na škodoradostné šváby vás nenechajú dlho bez humoru. Trošku sa mi to podobá na Toma a Jerryho, no u Oggyho sa aspoň sem tam aj šváby nechajú chytiť. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků posledních let. Všechno je to krásně barevně namalované a velmi příjemně se na to kouká. Oggy je správný tipek a vždycky to myslí dobře, Jack je sice někdy trochu mrzutý, ale s Oggym jsou nejlepší kamarádi. No a ti tři škodíci jsou super. Taky musím pochválit skvělou úvodní melodii. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama