Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

chelsea17 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl poprvé, tak ani nevím proč, ale po shlédnutí jsem měl pocit, že se pobleju ... Opravdu mi z toho bylo zle. Později mě to ovšem nějakým zázračným způsobem chytlo a už nepustilo. Je to nádherný animovaný seriál a nejvíc se mi líbí ta prostorová představivost, která mě vždycky dostane. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Modrý kocour trpící nadváhou je terorizován šváby, kteří chodí po dvou a přímo ďábelsky se smějí. To vše a mnohem více ve světě, kde neexistují skoro vůbec fyzikální zákony a kde vládne přímo nemyslitelná a šílená architektura. Animace je sice hrozná, ale zato kouzelná a k tomuto seriálu prostě patří. Oggy a švábi zaručeně pobaví, jediným problém je, že některé díly jsou špička, jiné zase nudnější. Takže 4 hvězdy. ()

Reklama

danco123 

všechny recenze uživatele

Zábavné ,ale nie až tak zábavné ako Tom & Jerry. Svoju úlohu si animovaný seriál splnil a to že dokáže rozosmiať mňa ako diváka. No bohužiaľ viac ako 3* odomňa tento seriál nedostane už len možno kvôli svojej dokonalej konkurencii (Simpsonovci, Griffinovci a Tom & Jerry ) ktorá si svoju úlohu plní veľmi dobre.. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Tak já vážně nevím, nejspíš jsem z jiné planety, ale Oggy a švábi mi připadají jako nehorázná blbost a nemám ani na to, abych to sledovala. S naprostým nepochopením a úžasem sleduji svoje osmileté já, jak se tímhle baví. Tehdy mi to připadalo průměrné, teď to vidím jako stupidní. Jiným se to může líbit, mě se taky líbí to, co ostatní považují za blbinu, ale já fakt nemůžu. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Koupil sem si placku s dvanácti epizodkama týhle šílenosti. U prvních šesti jsem chroustal blahem a vyhazoval všechny mý insekticidy proti švábům, páč sem se do nich zamiloval (ne, že bych doma tuhle havěť měl, to já jen aby byla prdel). Jenže dalších šest fláků bylo o mnoho slabších, unylých a z nápadů sršících v první půli naprosto vyždímaných. Takže dávám 60% s kyvadlovým výkyvem. ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama