Reklama

Reklama

Dívka, která unikla: Příběh Kary Robinsonové

(TV film)
  • USA The Girl Who Escaped: The Kara Robinson Story
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Patnáctiletou Karu Robinsonovou na zahradě před domem její nejlepší kamarádky oslovil muž, přiložil jí zbraň ke krku a přinutil ji nastoupit do auta. Odvezl dívku do svého bytu, kde ji držel v zajetí a celých osmnáct hodin sexuálně zneužíval. Když usnul, Kaře se podařilo z pout i jeho bytu uniknout, dovést policii na místo činu a identifikovat svého únosce, sériového vraha, který má na svědomí nejméně tři další nevyřešené vraždy. (HBO Max)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

kpt.Johanson 

všechny recenze uživatele

Nebudu tu hodnotit tohle televizní Bčko, které je vlastně lepší, než mnohá jiná televizní Bčka... Ale od útěku musím na tomhle filmu ocenit tu "brutální" policejní práci... Jestli něco mělo demonstrovat, že jsou v americe hloupější policisté, než jaké máme my vtipy o těch našich, tak se mu to povedlo skvěle... Ještě, že jim jdou okolnosti na ruku. :-D ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady "únosů" ... Bohužel v tomto podání velmi špatně odehrané i natočené. Nedalo se čeho chytit. Ono se tam vůbec nic nestalo v takové míře že by jste si to zapamatovali. Dávám 25-30% a to jen za ikonu true story a za sice už tisíckrát viděný námět ale podmět příběhu je neustále koukatelný, když by byl tedy dobře natočený. Nepochopil jsem úvodní prohlášení/upozornění že ve filmu je nadmíru sexuálního násilí. Protože opravdu tam nic takového nebylo. Řekl: znasilnim tě/poté černá obrazovka a probuzení do nového dne. Ten film byl neskutečně suchý ve všech směrech. Škoda, tak zase příště u dalšího únosu... ;-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Katie Douglas. Čo ja viem, to keď v 25 rokoch hráš 15-ročnú, to je výhoda, alebo nevýhoda? Súhlasím s  tým, že hrá po druhýkrát unesenú, ale o poznanie horšie. Napriek znásilneniu a zločinu ako takému, napriek úchylnému a spoteno-uslintanému úchylovi tu však divák nepocíti žiadne zhnusenie, odpor, vôbec nič poriadne expresívne. Film vôbec nevyužil svoj potenciál ani deviantovu potenciu, Len príbeh odrozpráva a Katie každých desať minú pustí slzu z oka. ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

Beru v potaz hlavně fakt, že je film podle skutečné události. Ve zkratce, nejjednodušší únos a nejjednodušší útěk ever, ale o tomhle vlastně film ani není. Je to o tom, že to celé trvalo pouze pár dní (únos, útěk, dopadení?). Na druhou stranu nevím jak moc je to podle skutečné události, hlavní hrdinka se po prvním znásilnění chová poněkud v klidu a po útěku je ještě víc v pohodě. Buď je to velice špatně zahrané nebo to tak bylo a já jaksi to chovaní do jisté míry nechápu. ()

Reklama

Reklama